Ingezonden persbericht

Jeff Kelly nieuwe CEO BT Global Services

Hanif Lalani verlaat BT na 26 jaar

8 januari 2010 - Jeff Kelly wordt de nieuwe CEO van BT Global Services. Kelly, een Amerikaan, heeft bijna 25 jaar ervaring in de IT-dienstverlening opgebouwd bij de wereldwijde IT-dienstverlener EDS. In zijn laatste functie daar was hij verantwoordelijk voor de Amerikaanse tak van het bedrijf met een omzet van USD 10 miljard.

Kelly neemt het over van Hanif Lalani die, na 26 jaar bij BT, vertrekt om tijd te maken voor andere zakelijke interesses. Hij legt zijn functie als bestuurslid per direct neer, maar blijft nog tot eind maart om voor een soepele overdracht te zorgen. Lalani heeft een belangrijke rol gespeeld binnen Global Services. Onder zijn leiding is de divisie gestabiliseerd en heeft het over achtereenvolgende kwartalen verbeterde financiële resultaten laten zien.

Het is de taak van Kelly om op die vooruitgang voort te bouwen en BT optimaal te laten presteren als wereldleider op het gebied van beheerde netwerkdiensten. Kelly zegt: "Ik vind het geweldig om in zo'n dynamische tijd bij BT te beginnen. Ik weet uit ervaring dat het klantenbestand en de klantenservice van Global Services een fantastische reputatie geniet. Het is aan mij om op die fundamenten voort te bouwen en waarde te creeëren voor klanten en aandeelhouders. Globalisering is een onomkeerbaar proces en BT kan bedrijven helpen de kansen die dat met zich meebrengt, optimaal te benutten."

Het volledige Engelstalige bericht vindt u op BT´s Newsroom.
Beeldmateriaal is te vinden op de perskamer van Edelman.



Ingezonden persbericht