Ingezonden persbericht

Limburg valt in de prijzen met Krasloten

Een man uit Kerkrade en een vrouw uit Horst hebben beide met het kraslot Krasgeld 10.000 euro netto gewonnen. Beiden kregen het kraslot cadeau tijdens de kerst.
"Elk jaar krijgen wij tijdens de kerst een stapeltje krasloten cadeau van mijn schoonouders. Dit jaar zat daar deze hoofdprijs tussen! We zijn er heel blij mee. Met het geld gaan we leuke dingen doen," aldus de winnaar uit Kerkrade.
Ook de winnares uit Horst kreeg het kraslot cadeau van familie. "Mijn zoon had iedereen tijdens het kerstdiner een pakketje krasloten gegeven. Gewoon een klein gebaar, wat voor mij wel heel goed uitpakt, aldus de gelukkige winnares uit Horst.
Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van De Lotto, de moedermaatschappij van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 49 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.



Ingezonden persbericht