Ingezonden persbericht

Kenia kiest voor BuroSix als PR en communicatiepartner

Reeuwijk,08 januari 2010 - Het Kenya Tourist Board heeft na een uitgebreide selectieprocedure BuroSix Communications als PR- en communicatiepartner gekozen. De werkzaamheden van BuroSix starten per direct. Met het oog op de Vakantiebeurs volgende week is de timing perfect.

De uitdaging is aan BuroSix Communications om nog meer reizigers vanuit de Benelux aan te sporen naar Kenia te reizen én om Kenia als een veelzijdige vakantiebestemming op de kaart te zetten. Op de Vakantiebeurs, die van 12 t/m 17 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, bemannen zij samen met vertegenwoordigers van het Kenya Tourist Board de Kenia stand. Graag begroeten zij u bij stand E082 in hal 1.

Sinds afgelopen winter is Kenia nog gemakkelijker en voordeliger te bereiken door de uitbreiding van het aanbod vluchten. Naast de rechtstreekse lijndienstvluchten van KLM en Kenya Airways, bieden ook Martinair, Arkefly en Jetair meerdere vakantievluchten per week aan die rechtstreeks vanaf Amsterdam en Brussel aanvliegen op de metropool Mombasa. Dit om in te spelen op de groeiende vraag naar Kenia als vakantiebestemming.

Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het land van de ooooh's en aaah's. Ze is het thuis van 'the Big Five'; de olifant, de neushoorn, de leeuw, de buffel en het luipaard en het land van de bijzondere stammen, zoals de Masaï en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. De hoofdstad Nairobi biedt een goed uitgangspunt voor safaritochten, terwijl Mombasa een goede uitvalsbasis is voor dagtochten. Vanuit Nederland en België worden verschillende lijndienstvluchten en vakantievluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op www.magicalkenya.com of breng een bezoek aan de Kenia stand op de vakantiebeurs.

Noot voor de redactie (