Ingezonden persbericht


Duurste huizen in Woning Quote500

Altijd al willen weten hoe de rijken van Nederland wonen? Binnenkort komt WoningQuote met een uitgaven waarin men de 500 duurste woningen van Nederland de revue laat passeren.

WoningQuote verzamelde gegevens van 6.8 miljoen woningen in Nederland en heeft hieruit de 500 duurste woningen geselecteerd.

De duurste woning staat volgens deze internetsite nu te koop in Aerdenhout voor een niet zo'n pietluttige EUR 10.950.000,-. Het goedkoopst wonen is het volgens WoningQuote in het Overijsselse IJhorst, de gemiddelde koopprijs van een woning bedraagt hier zo'n EUR 149.000,- . De rijken onder ons hebben hun toevlucht gevonden in Bosch en Duin, de gemiddelde woning moet hier zo'n EUR 1.400.000,- opbrengen. Naar verluidt staan hier veel woningen in de verkoop, maar wel in stilte. Landelijk staan er een 240.000 woningen te koop waarvan 60.000 langer dan een jaar.

In februari zal WoningQuote de Woning Quote500 uitgeven, waarin informatie te vinden is over o.a. de vraagprijzen van de 500 duurste woningen, de welstand van de buurt, luchtfoto's en natuurlijk enkele kliekjes van de woningen zelf.

Niet gierige maar wel nieuwsgierig? Kijk dan op woningquote.nl

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht