Volendam Music BV


---




PERSBERICHT
CNR Entertainment, Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden


- VRIJDAG 8 JANUARI 2010 -

REGISTRATIE 'ACHTERTUINCONCERT' VAN RENÉ SCHUURMANS NÚ VERKRIJGBAAR OP DVD

Het nieuwe jaar begint goed voor de sympathieke Brabantse zanger René Schuurmans. De registratie van zijn 'achtertuinconcert' ligt namelijk vanaf vandaag overal in de schappen. Op deze DVD staat een prachtige registratie van het spectaculaire 'achtertuinconcert' wat René Schuurmans op 18 september 2009 gaf in zijn eigen woonplaats Sint-Michielsgestel.

In een enorme feesttent waren 6.000 bezoekers getuige van het grote spektakel wat René Schuurmans met zijn eigen 'René Schuurmans Megaband' gaf. Het werd een avond om nooit te vergeten. Door de fantastische dans en licht show knalden de hits zoals 'Blij Dat Ik Leef', 'Laat De Zon In Je Hart' en 'Hela Ho' als nooit tevoren. Ook het surprise optreden van Lee Towers viel in de smaak bij het publiek. Het bijzondere duet dat René en Lee zongen is ook te zien op de DVD 'Live in concert'.

Het was de tweede keer dat René een groot concert organiseerde. De eerste keer was in de Maaspoort te Den Bosch in 2006. René is verheugd dat het concert dit keer een nog groter succes was: "Samen met mijn band heb ik alles gegeven wat in me zat. De beelden van één feestvierende massa schieten nog iedere keer voorbij, de fans waren niet kapot te krijgen. Ik ben ook heel blij dat ik dit spektakel nu keer op keer kan terugkijken op DVD."

Met de promotie rondom de DVD 'Live in concert', de TROS winterreis naar Oostenrijk en het carnaval dat voor deur staat heeft René de komende periode een overvolle agenda. René Schuurmans is uitermate geliefd bij het grote publiek en ook bij de organisatoren van evenementen is hij een graag geziene gast. Zo is René onder andere te zien bij de groots opgezette Mega Piraten Festijnen, de TROS Muziekfeesten, Hart voor Muziek en Brabant Party en mag hij zich al enige tijd één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Voor meer informatie over DVD 'René Schuurmans Live in Concert' ga naar: www.reneschuurmans.com

Noot voor de redactie (