Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kampeertrends voor vakanties in 2010;

Glamping en back-to-basic met Keycamp Holidays

Amersfoort, 8 januari 2010 - de nieuwste kampeertrends zijn in 2010 volop terug te vinden in het aanbod van Keycamp Holidays. Voor luxe kampeerders introduceert Keycamp een uniek nieuw model stacaravan met maar liefst 2 verdiepingen; de Loft. In combinatie met de nieuwste gadgets ontbreekt het deze kampeerder aan niets. Ook gaat Keycamp Holidays dit jaar juist 'terug naar de natuur'. De campingspecialist introduceert milieuvriendelijke kampeervakanties op Forest Campings in Engeland, Wales en Schotland. Dit betekent slapen tussen de wilde paarden en koeien en 'gewapend' met een opwindlantaarn de natuur in .

Luxepaardjes
Wie van luxe kamperen in een hip ingerichte accommodatie houdt, vindt bij Keycamp Holidays de juiste ingrediënten voor een zorgloze vakantie. Nieuw is de Keycamp Loft stacaravan; een uniek model stacaravan met maar liefst 2 verdiepingen. De Loft is ideaal voor een groot gezin tot maximaal 8 personen. De stacaravan is super modern ingericht en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en boven de design keuken bevindt zich een apart lounge gedeelte inclusief iPod docking station. Momenteel is de Loft te vinden op 4 campings in Frankrijk. Om de luxe ervaring compleet te maken kun je een Dutchtub -een op houtgestookte hottub- of een Fatboy hangmat op de eigen staanplaats reserveren. Beiden zijn nieuw in het Keycamp extra's assortiment en hebben een zeer trendy design. Als dat geen vorm van 'glamping' (glamorous camping) is!

Back to nature
Speciaal voor de bewuste en avontuurlijke vakantieganger selecteerde Keycamp Holidays -in samenwerking met Forest Holidays en The National Trust- 9 unieke kampeerlocaties in Groot-Brittannië. Deze zogeheten Forest Campings staan garant voor optimale vrijheid en het 'terug naar de natuur' gevoel. Je vindt de campings in het ruige berglandschap van Schotland of het waterrijke Lake District, maar ook in het groene Yorkshire. Op alle plekken verblijven vakantiegangers in een basic bungalowtent midden in de natuur; inclusief opwindlantaarn en barbecue. Op sommige campings lopen zelfs wilde paarden en koeien vrij rond! Overnachten in een echte boomhut is ook ideaal geschikt voor natuurliefhebbers; een originele en milieuvriendelijke manier van kamperen 'in het wild'. Nieuw bij de boomhut: ontbijtservice op geselecteerde campings. Zo is een vakantie in een boomhut toch ook een beetje glampen.

Een weekend (3 nachten) kamperen in de meivakantie met het hele gezin (max. 6 pers) kan al vanaf E 134,-. Alle vakantiebestemmingen en accommodaties zijn terug te vinden via www.keycamp.nl.

Keycamp
Met als motto 'This is the life' biedt Keycamp als campingreisorganisatie al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekjes in Europa en de Verenigde Staten vervult Keycamp Holidays graag alle vakantiewensen. Bij Keycamp boek je bijzondere bestemmingen en accommodaties zoals; vakantiehuizen & appartementen in Europa, avontuurlijke boomhutten in Frankrijk, Mountain Lodges en bungalows. Naast de campings is het ook mogelijk campers te huren in de Verenigde Staten. Voor meer informatie zie www.keycamp.nl