Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Stichting PANN presenteert nieuw bestuur

UTRECHT - 08/01/2010 - Per januari 2010 presenteert Stichting PANN een nieuw stichtingsbestuur. Petra Luiken, Ralf Benschop en Barry Roest bekleden de functies als respectievelijk voorzitter, secretaris en penningmeester. Oud-voorzitter Maarten Wolters en -penningmeester Marc Faber nemen na jaren van trouwe dienst afscheid van de stichting.

Het nieuwe bestuur zegt zich goed te hebben voorbereid op de toekomst. PANN geeft aan dat 2010 in het teken staat van verdere kwaliteitsverbetering van al haar activiteiten. "Met zesduizend bezoekers op het Giga PANN-Feest afgelopen juni hebben we laten zien dat we grote evenementen kunnen organiseren" zegt voorzitter Petra Luiken. "Belangrijk is dat we hard werken aan de inhoudelijke kant van onze activiteiten: gelijkheid voor homo- en heterojongeren in alle opzichten. In 2010 wordt het daarom tijd voor nog meer kwaliteit!"

Met het einde van het veertigjarig jubileum van PANN neemt de stichting afscheid van de huidige voorzitter en penningmeester. "We zullen Marc en Maarten absoluut heel erg gaan missen na al die jaren." zegt Petra Luiken. Marc Faber heeft zich achttien jaar lang ingezet als vrijwilliger binnen PANN, waarvan het overgrote deel als penningmeester binnen het bestuur. Maarten Wolters is acht jaar bestuurlijk actief geweest, waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter.

Beide heren vinden het een natuurlijk moment om afscheid te nemen na het einde van het jubileumjaar van de stichting. "De afgelopen vijf jaar is PANN enorm gegroeid in bezoekersaantallen en activiteiten. 2009, het jaar waarin we ons veertigjarig bestaan vierden, was met afstand het hoogtepunt" vertelt Maarten Wolters voldaan. "Het is nu een mooi moment om het stokje over te dragen en inmiddels kan dat ook goed, want het nieuwe bestuur wordt ook weer een kei van een team!"

----------