Fusie World Wide Security (WWS) en Formule Plus Uitzendbureau


WORMERVEER, 20100108 -- Fusie World Wide Security (WWS) en Formule Plus Horeca en Venue- uitzendbureau. WWS en Formule Plus hebben vanaf 1 januari 2010 hun krachten gebundeld. De nieuwe onderneming zal verder gaan onder de naam Formule Plus.

WWS is gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerd beveiligingspersoneel in verschillende soorten beveiligingsdiensten. Evenementen, object en horecabeveiliging zijn aspecten waarin WWS haar sterke kanten naar voren brengt. WWS heeft onder andere ervaring met het beveiligen van openbare ruimten en voor het publiek toegankelijke bezoekerscentra, waaronder schouwburgen, concertgebouwen en stadions.

Formule Plus heeft als kerntaken het leveren van horeca en venue- personeel. Op het gebied van horeca werkt Formule Plus voor onder andere het Sheraton Hotel Schiphol, Dorint Hotel en Hotel Pulitzer. Verder levert Formule Plus servicepersoneel aan veel verschillende evenementen in binnen- en buitenland.

Door het bundelen van krachten ontstaat een solide organisatie dat elk evenement en horecagelegenheid volledig kan voorzien van gekwalificeerd en professioneel personeel. De nieuwe organisatie staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Als locatie is gekozen voor het oude WWS kantoor te Wormerveer, waar alle faciliteiten voor een nieuwe start aanwezig zijn. Dit geldt in het bijzonder voor de ontwikkeling op het gebied van geschoold en gekwalificeerd horeca, venue en beveiligingspersoneel. Formule Plus kan door deze samenwerking een compleet servicepakket bieden aan haar cliënten, en toekomstige cliënten.

Het dagelijks bestuur van de nieuwe organisatie is in handen van Nancy Waerts en Peter Theunissen.

Formule Plus
Vrijheidweg 36
1521 RR Wormerveer
T 075-6141770
F 075-6141771

World Wide Security & Formule Plus