Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Januari 2010

Een nieuwe generatie notebooks
MSI presenteert Intel® New Core(TM) Notebooks tijdens CES 2010

De CES show in Nevada van 7 tot 10 januari 2010 is de perfecte plek voor MSI om haar nieuwste producten te laten zien. Voor het eerst is de nieuwste Intel Core(TM) i5 processor technologie (Arrandale) geimplementeerd in een groot aantal MSI notebooks, van high-end modellen tot de krachtige mainstream notebooks.

De keuze van de echte professionals
De topmodellen GT740 en GT640 met Core (TM) i7 CPU worden vanaf nu vergezeld door nieuwe GX modellen. Voor het eerst wordt de GX740 Notebook met een Core(TM) i5 CPU getoond aan het publiek op CES. De MSI G-serie bestaat onder meer uit zeer krachtige notebooks. Geen wonder dat de wereldwijde nummer 1 onder de professionals Fnatic gebruik maakt van MSI Notebooks. De nieuwe 17-inch GX740 en de 16-inch GX640 gebruiken Core(TM) i5 processor technologie beschikken over het meeste vermogen voor mobiele gebruikers. De geïntegreerde ATI Mobility Radeon HD 5800-serie grafische kaart met 1GB VRAM behaalt de hoogste 3D frame rates en ondersteunt de nieuwste DirectX 11 spellen. De SRS-gecertificeerde (TM) Premium Sound luidsprekers en de ingebouwde 7.1-kanaals digitale optische audio-uitgang zorgen voor een indrukwekkende audio-ervaring tijdens videospellen en multi media. De GX740 notebook heeft zelfs vijf luidsprekers - twee hi-fi luidsprekers 3D boven het toetsenbord, twee langs de voorkant, en een subwoofer aan de onderkant. De GX notebooks komen in een stijlvolle geborsteld aluminium legering. Met 802.11 b / g / n draadloos, eSATA, geïntegreerde web cam en microfoon, toetsenbord met numeriek gedeelte en energiebesparende ECO motor laat niets meer te wensen over. De HDMI-uitgang brengt HD-inhoud over op digitale televisies en beeldschermen.

Betaalbare Multi-entertainment notebooks

Ook de gloednieuwe GE reeks van met name betaalbare notebooks trekt de aandacht van de bezoekers.De nieuwe GE-serie biedt Multi-entertainment: De GE700 (17.3 ") en GE600 (16") bieden de nieuwste Intel Core-processor technologie en een snelle grafische Radeon HD voor de beste prestaties. De sensor toetsen voor Multi media en communicatie functies, de energiebesparende LED-backlight display en een speaker systeem met subwoofer bieden veel plezier bij het beluisteren van muziek en het bekijken van video content. De MSI 3D Boost-technologie maakt het mogelijk om gemakkelijk te schakelen tussen de Radeon grafische kaart en de geïntegreerde Graphics Media Accelerator van de chipset. Met deze 3D Boost technologie kan de levensduur van de batterij aanzienlijk worden verlengd.

»C« staat voor Comfort
De MSI C-serie is de beste keuze voor ambitieuze gebruikers die op zoek zijn naar een volwaardige notebook, de beste energie-efficiëntie en een aantrekkelijke prijs. Door de Intel Core i5 of i3 processor technologie zijn de nieuwste modellen van de C-serie de perfecte keuze om te werken en voor multi media gebruik. De gloednieuwe CR420, CR620 en CR720 modellen met schermgroottes variërend van 14" tot 17,3" maken gebruik van de energiezuinige LED backlight-technologie. De MSI ECO engine helpt bovendien om het stroomverbruik te verminderen en de batterijduur te maximaliseren. De nieuwe Chiclet toetsenborden verbeteren het comfort tijdens het typen. Door de HDMI-uitgang zijn de notebooks uitermate geschikt voor Multi media lifestyle.

Verkrijgbaar na CES
De nieuwe Arrandale producten die getoond worden tijdens CES zullen in de loop van het eerste kwartaal van 2010 verkrijgbaar zijn. Alle notebooks worden verkocht met Microsoft's Windows® 7 Home Premium operating system en 2 year »pick up & return garantie.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI reseller.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.




Ingezonden persbericht