Politie Gelderland-Zuid

Twee aanhoudingen voor openlijk geweld

Culemborg, 08-01-2010 o Tijdens de jaarwisseling werd een 48-jarige man uit Culemborg ernstig mishandeld. Ook werden vernielingen aan zijn auto en woning aangericht. Het slachtoffer deed op 2 januari aangifte. Twee verdachten zitten in bewaring op verdenking van deze mishandeling. Donderdagmiddag 7 januari zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van het openlijk geweld dat gepleegd zou zijn voor en na deze mishandeling.

De man is oudjaarsnacht ernstig mishandeld; hij brak onder andere zijn elleboog. Ook werd een raam van zijn auto ingeslagen en werd een balk door de voorruit van zijn woning gegooid. Na onderzoek heeft de politie donderdag 7 januari twee verdachten aangehouden voor dit openlijke geweld. Het gaat om een 26-jarige Culemborger en een 19-jarige man uit Leerdam. Zij zijn vrijdagmiddag voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

Het rechercheteam sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Getuigenoproep

De politie roept nogmaals getuigen op om zich te melden. Hebt u informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek of de andere onderzoeken naar vernielingen, mishandelingen en autobranden? U kunt uw informatie doorgeven aan de districtsrecherche van De Waarden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

(11)

(11)

Laatst gewijzigd 08-01-2010 19:45 | © Regio Gelderland-Zuid |