Gemeente Doetinchem

Persbericht, 19 november 2009

Project Sporten in de Wijk organiseert dansproject

In samenwerking met dansschool Bertha Huls organiseert 'Sporten in de Wijk' vanaf 9 januari 2010 een dansproject. Dit dansproject is bestemd voor jongeren van 15 tot 23 jaar. Elke zaterdag van 17.00 tot 18.30 uur zijn er lessen in hip hop, jazz, breakdance en streetdance. Deelname is gratis.

Aan het dansproject kunnen maximaal twintig jongeren deelnemen, geef je dus snel op, want vol is vol. Geef je op bij Manon, manon@sportunited.nl of 06 29 141 956. De lessen vinden iedere zaterdag plaats in de Parkstudio, Sportweg 1 te Doetinchem. Victor, docent van dansschool is de vaste begeleider van de groep.

Het project vindt plaats in samenwerking met de gemeente Doetinchem, Wijkwerk en Sport United. Bij de organisatie van het dansproject is dansschool Bertha Huls betrokken. Doelstelling van het project Sporten in de Wijk is om alle Doetinchemse kinderen en jongeren de gelegenheid te geven om te sporten in de omgeving van hun woning. Er wordt een uitdagend activiteitenprogramma opgesteld. De organisatoren van Sporten in de Wijk verwachten dat het initiatief ertoe bijdraagt dat meer jongeren vaker gaan sporten.

Naast de activiteiten in Dichteren, zijn er ook sportactiviteiten in de wijken De Hoop, De Huet, Noord en Overstegen georganiseerd.