Gemeente Doetinchem

Persbericht, 4 januari 2010

Dansproject Wie, Wat, Waar, Waarom? Deel 2 start zaterdag 9 januari

Zaterdag 9 januari start het dansproject Wie, Wat, Waar, Waarom? Deel 2. Dit dansproject is vorig jaar voor het eerst georganiseerd en vanwege het grote succes wordt het dit jaar ook weer voortgezet. Dit jaar maakt het project onderdeel uit van het project Sporten in de Wijk. Samen met Dansschool Bertha Huls wordt er de komende maanden op de zaterdagmiddag gedanst en het project wordt afgesloten met een dansvoorstelling. Jongeren vanaf 15 jaar mogen meedoen en meedoen is gratis.

Het project Sporten in de Wijk vindt plaats in samenwerking met de gemeente Doetinchem, Wijkwerk en Sport United. Doelstelling van het project Sporten in de Wijk is om alle Doetinchemse kinderen en jongeren de gelegenheid te geven om te sporten. Er wordt een uitdagend activiteitenprogramma opgesteld. De organisatoren van Sporten in de Wijk verwachten dat het initiatief ertoe bijdraagt dat meer jongeren vaker gaan sporten.

De aankomende vier maanden wordt er voor een groep van 20 jongeren dans bij Dansschool Bertha Huls aangeboden. Dansdocent Victor verzorgd de danslessen. Het dansproject is bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar. Jongeren die het leuk lijken om mee te doen, kunnen zich aanmelden via manon@sportunited.nl of via 06- 29 141956. Er is plek voor 20 jongeren. Op zaterdag 9 januari is de eerste bijeenkomst.