Persuitnodiging uitreiking boek aan wethouder sociale zaken Utrecht


Huishoudens komen niet in problemen met het boek 'Euro dieet'

UTRECHT, 20100105 -- Hierbij wordt u uitgenodigd op 9 januari 2009 aanwezig te zijn bij de uitreiking van het eerste exemplaar van 'Het Euro dieet; financieel afvallen' aan de wethouder van sociale zaken van Utrecht, mevrouw M.K.M Spit. De uitgever zal het officiele eerste exemplaar, gesigneerd door de auteur Edward William, overhandigen aan de wethouder. Het vindt plaats van 11.00 tot 11.30 op de eerste verdieping van de centrale bibliotheek van Utrecht aan de Oudegracht 167.

In 2010 en 2011 zal het voor een groot aantal huishoudens moeilijker worden om grip te houden op de financien. Januari is een goede tijd om hier eens goed over na te denken en waar nodig in te grijpen.

Om te voorkomen dat dit ingrijpen in de financien gebeurt zoals bij het lijnen, heeft Edward William een boek geschreven waarin allerlei concrete tips maar vooral een 'way of life' wordt aangeboden waarmee huishoudens duurzaam geld over gaan houden.
Of zij dat geld vervolgens besteden aan vooraf vastgestelde doelen of eenvoudigweg niet in de problemen komen zal de tijd leren.

Edward William werkt in een supermarkt en heeft daardoor een goede kijk op het koopgedrag van mensen. Samen met enige taalhulp van familie heeft hij het boek kunnen voltooien. Hij is daarmee feitelijk een kruising tussen het Nibud en Sonja Bakker.
Het boek is geillustreerd door Ingrid Heijne. Zij is bekend van onder andere de 101 ideeen stand van de woonbeurs 2009 in de RAI Amsterdam.

Uitgeverij Lipari is een jonge uitgeverij in Vleuten, gespecialiseerd in poezie en ideeen en deze keer ondersteunend voor de uitgave 'Het Euro dieet'.

ISBN: 9789081042635

Het Euro dieet
Het Euro dieet
Willam, Edward


Uitgeverij Lipari