Ingezonden persbericht


Present Danger presenteert nieuwe CD Iron Rain
Rockband uit Kaatsheuvel opnieuw in de Mega Top-100?

Op zaterdag 9 januari a.s. wordt in SCC Den Bolder in Waspik de nieuwe cd-single Iron Rain gepresenteerd van de rockband Present Danger uit Kaatsheuvel. Het belooft tijdens deze presentatie een groot spektakel te worden waarin niet alleen de CD wordt gereleased, maar ook de nieuwe show van deze superband, waarmee ze het komend jaar door Nederland, België en Duitsland zal touren.

De nieuwe single Iron Rain is de opvolger van Mega Top-100 hit Dark Visions en het ziet er naar uit dat deze 2e single het succes van hun debuut zal gaan overtreffen. Iron Rain is geschreven door Present Danger naar aanleiding van de penibele situatie van de Nederlands militairen in Urugstan wat op de vier rockers uit Kaatsheuvel diepe indruk maakt. Samen met producer John Van den Borne is Present Danger afgelopen september de studio ingegaan om het nummer op te nemen en het resultaat is een dynamische rocksong waar de nuance in de arrangementen en de tekst, maar ook de unieke sound van het geheel een verbluffend sterk nummer oplevert die zeer airplay-waardig is te noemen. Met trots meldt producer en directeur van ELMIC Records(TM) John Van den Borne dat de single Iron Rain met als B-kant een live-versie van het eigen metalnummer Freeze to Death, vanaf 9 januari a.s. landelijk wordt gereleased en gedistribueerd en zal worden geplugged bij alle landelijke en regionale radiostations in Nederland, Belgie en Duitsland.

Vanaf maandag 21 december a.s. zal Iron Rain in de winkels liggen en de officiële release vindt plaats op zaterdag 9 januari a.s. in SCC Den Bolder in Waspik. Tijdens deze CD-presentatie speelt Present Danger een concert van ruim anderhalf uur met support acts 100% Katoen en De Manne van de Leesmap. Beide bevriende bands zullen samen met Present Danger zorgdragen voor een onvergetelijke Rock Night met veel special effects en een dynamische lichtshow. SCC Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik opent op zaterdag 9 januari a.s. haar deuren om 19.30 uur en het programma start om 20.30 uur. De entree bedraagt aan de kassa ¤ 12,50, maar... in de voorverkoop worden de entreekaarten in combinatie met de single Iron Rain aangeboden voor ¤ 10,- via www.theclashofthecoverbands.com. Ook geldt deze aanbieding vanaf maandag 21 december 2009 bij de volgende voorverkoopadressen:
- Music Store, Stationstraat 9 in Waalwijk

- Music Store, Arendshof 261 in Oosterhout

- Music Store, Wilhelminalaan 1 in Raamsdonksveer

Deze CD-presentatie is een initiatief van ELMIC Produkties bv.

EINDE PERSBERICHT