Gemeente Nijmegen

Zilveren Waalbrugspeld voor Gerard Verhoeven


09/01/2010

De heer G.R. Verhoeven (59) ontvangt op 9 januari de gemeentelijke onderscheiding de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten voor carnavalsvereniging St. Anneke.

Gerard Verhoeven is sinds 1981 actief voor de Nijmeegse carnavalsvereniging St. Anneke. Gedurende 13 jaar had hij zitting in het bestuur, daarnaast was hij een aantal keer senator. Sinds 2001 is Verhoeven voorzitter van de vereniging. Buiten deze functies heeft hij jarenlang de kindermiddag en het senaats-en ledenontbijt georganiseerd. Daarnaast was hij 12 jaar lid van de programmacommissie, en organiseerde en regisseerde hij de pronkzitting. Bovendien was Gerard Verhoeven initiatiefnemer voor de organisatie van een seniorenzitting bij Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh. Deze zitting wordt komend seizoen voor de 13e keer georganiseerd.

De heer Verhoeven is al 28 jaar de grote drijfveer binnen carnavalsvereniging St. Anneke.

Daarom reikt loco-burgemeester Hans van Hooft hem op zaterdag 9 januari om 20.45 uur de Zilveren Waalbrugspeld uit in party- en congrescentrum Travium, aan de Van Rosenburgweg 2 te Nijmegen.