RTL Group

K3 met voorlopig laatste optreden in 'Carlo & Irene: Life 4 You'

De K3-dames Karen, Kristel en de kersvers gekozen Josje zullen zondag 10 januari in het RTL 4-programma Carlo & Irene: Life 4 You de Nederlandse fans op gepaste wijze muzikaal uitzwaaien. Karen is hoogzwanger en gaat na het bezoek aan Carlo Boszhard en Irene Moors met verlof, en haar collegas doen met haar mee.

Direct na de zoektocht naar het nieuwe K3-lid was er direct veel werk aan de winkel. Zo moest er een nieuw album worden opgenomen, oude hits werden opnieuw ingezongen met Josje en er volgde een tour door Nederland en België.
In mei komt K3 weer terug met bijzondere primeurs, die ze zondag in een winterse Carlo & Irene: Life 4 You bekend zullen maken. Met hun voorlopig allerlaatste optreden brengen zij materiaal van hun gloednieuwe album ten gehore.

Onder het genot van een glaasje glühwein, ingeschonken door Judith Osborn en Dirk Taat uit ONM, schuiven er meer gasten aan. Zo komt Berget Lewis, jurylid uit My Name Is Michael, praten over haar passie voor Michael Jackson en over het nieuwe RTL 4-programma dat zaterdagavond voor het eerst te zien is. Tevens is Berget deze uitzending gast-kok in de - voor de gelegenheid winterse - keuken van Rudolph van Veen.

Erwin van Lambaart praat de kijker zondag bij over de grootste musicals voor 2010 en de zoektocht naar Mary Poppins. En om alles in winterse sferen af te sluiten, is er een talent-battle met twee gloednieuwe Apres Skiknallers die op de piste moeten gaan scoren dit jaar.

Uitzending: RTL 4, zondag 10 januari, vanaf 17.25 uur
---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.