Gemeente Brummen

Actuele vergaderschema gemeenteraad

(Oorspronkelijke publicatie datum: 10-01-2010)

Wanneer vergadert de gemeenteraad in 2010? Dit kunt u exact zien in het nieuwe vergaderschema van de gemeenteraad. Alle vergaderingen van de raad zijn in principe openbaar en u bent van harte welkom om deze bijeenkomsten bij te wonen. Onder andere via deze gemeentelijke website en de gemeentelijke paginas GemeenteThuis wordt u tijdig geïnformeerd over de agendas van de bijeenkomsten en de vergaderlocatie.

De gemeenteraad heeft haar vergaderschema op 24 september 2009 vastgesteld. In hoofdlijnen is dit schema vergelijkbaar met die van voorgaande jaren. Dus gebaseerd op twee (parallelle) fora, één opiniërende (of informerende) en één besluitvormende raadsvergadering per maand. Ook zijn er enkele facultatieve vergaderdata opgenomen voor bijeenkomsten waarvan het onderwerp en opzet op een later moment kan worden bepaald. Duidelijk is in ieder geval dat ook in 2010 de donderdagavond hét vergadermoment is van de Brummense gemeenteraad.

2010 is overigens wel een bijzonder jaar. Dit omdat er op 3 maart gemeenteraadsverkiezingen plaats vinden. Dit betekent dat er op 10 en 11 maart 2010 twee extra vergaderingen ingepland staan. Hierbij staat de wisseling van de wacht van de gekozen raadsleden centraal.

Het nieuwe vergaderschema voor 2010 kunt u hier raadplegen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de griffie van de raad via telefoonnummer (0575) 56 82 33 en mailadres griffie@brummen.nl