Politie Brabant-Noord

Horeca zaterdag/zondag

Boxtel, 's-Hertogenbosch, 10-01-2010

Boxtel - De politie heeft zondagmorgen rond 01.30 uur twee mannen uit Boxtel (35 en 42 jaar) aangehouden op de Markt. De 42-jarige had zich vervelend gedragen in een kroeg en was door portiers buiten gezet. Hij was in het gezelschap van de 35-jarige. Agenten spraken de mannen aan en probeerden het duo te kalmeren. Ze bleven zich echter opgefokt gedragen. De 35-jarige schold de agenten vervolgens uit en beledigde hen. Hierop werd hij aangehouden. De 42-jarige bemoeide zich met de aanhouding en weigerde ondanks meerdere vorderingen om weg te gaan. Hierop werd ook deze man aangehouden. Hij verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding. Beide mannen zijn ingesloten op het politiebureau. De 42-jarige krijgt een horecaverbod van een jaar voor de Boxtelse horeca.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagmorgen rond 02.30 uur een 19-jarige Bosschenaar aangehouden op de Parade. De man wilde een kroeg binnen maar werd tegengehouden door een medewerker. De Bosschenaar haalde vervolgens uit naar zijn gezicht. Het slachtoffer kon de klap deels ontwijken. De verdachte werd aangehouden door de politie en kreeg een 'weekendje weg'. De politie onderzoekt de zaak.

's-Hertogenbosch - Een 17-jarige jongen uit Den Dungen is zondagmorgen rond 03.30 uur door de politie aangehouden in de Kerkstraat. Surveillerende agenten zagen een groepje jongeren op straat staan. De verdachte zou een aantal personen geslagen hebben. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten. Na verhoor is de verdachte heengezonden.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagmorgen rond 04.00 uur een 21-jarige man uit Rosmalen en een 26-jarige man uit Heeswijk-Dinther aangehouden in de Visstraat. De mannen hadden ruzie gekregen en over en weer klappen uitgedeeld aan elkaar. Agenten hielden vervolgens beide mannen aan. Na verhoor zijn ze heengezonden met een bekeuring voor vechten op straat.