Politie Zeeland


---


O-050-2010 Twee aanhoudingen in Goes
Zondag rond 01.15 uur werden op de Grote Markt in Goes twee inwoners van Goes, van 17 en 18 jaar, aangehouden.
De politie zag ze vechten met personeel van een horecabedrijf. Het bleek dat de twee buiten gezet waren, maar ze wilden daarna, al vechtend, toch weer naar binnen. De jongens werden met een bekeuring op zak later weer in vrijheid gesteld.

O-051-2010 Aanhoudingen op de Hogezoom in Renesse
Zondag werden op de Hogezoom in Renesse enkele personen aangehouden en bekeurd.
Rond 02.30 uur werd een 17-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden omdat hij, na betrokken te zijn geweest bij een opstootje, weigerde een politiebevel op te volgen.
Door de politie werd hem 3x bevolen weg te gaan, maar hij weigerde dit.
Omstreeks 03.20 uur werd een 22-jarige jongeman uit Zoetermeer aangehouden voor vechten op straat.
Hij werd betrapt terwijl hij een andere persoon schopte.
Rond 03.30 uur werd een 27-jarige man uit Dreumel aangehouden.
De man opende, terwijl agenten in de auto zaten, de kofferbak van de dienstauto en nam daarin een kijkje.

W-052-2010 Man overleden na onwelwording, Middelburg/Vlissingen
In het ziekenhuis in Vlissingen is zaterdagmiddag een 47-jarige Middelburgse man overleden nadat hij eerder op de Torenweg in Middelburg onwel geworden was.
Omstreeks 12.45 uur fietste de man over de Torenweg, samen met zijn twee zoontjes van 9 en 10 jaar. De man werd onwel, maar kon nog wel van zijn fiets stappen. Hierna viel hij en raakte buiten bewustzijn. Door de politie werd de reanimatie gestart en een ambulance en de traumaheli kwamen ter plaatse. De Middelburger is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht waar hij later is overleden.

W-053-2010 Vrouw in de sloot, Middelburg
Zaterdag omstreeks 20.00 uur raakte op de Opaal in Middelburg een 57-jarige Middelburgse vrouw, onder invloed van alcohol, in de sloot.
De vrouw werd door omstanders uit het water gehaald en op de kant geholpen. Ondertussen waren wel twee dienstauto's van de politie, een biker, twee ambulances en een duikteam van de brandweer gealarmeerd en ter plaatse gekomen. De vrouw is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Zij kreeg een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Z-054-2010 Hennep, Breskens
Op het Veerplein in Breskens werden zaterdag rond 16.30 uur twee inwoners van Oostende, van 18 en 24 jaar, betrapt met hennep op zak.
Ze hadden allebei ongeveer 8 gram hennep bij zich. De 24-jarige kreeg een bekeuring van driehonderd euro, die hij gelijk betaalde. De 18-jarige kon de bekeuring niet betalen, hij kreeg een dagvaarding uitgereikt. De hennep werd in beslag genomen.