Trots op Nederland

Nieuws

02 jan 2010 | Gezond en gelukkig 2010

Beste allemaal,

Ik wens jullie allen een bijzonder gezond en gelukkig 2010 toe! En natuurlijk ook heel veel succes, want over 60 dagen spant het er om. Dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de grote vraag is natuurlijk hoeveel zetels TrotsopNederland in jouw gemeente gaat bemachtigen. Want zoals John Ooms in Zuidplas al aangaf: "Een betere Gemeenteband begint met Trots op Nederland!"

De komende dagen is het voor Trots op Nederland zeker geen reces. Dit weekend zijn de leden van de politieke commissie, de kieskringvoorzitters, de voorzitters van gemeentebesturen en de kieskringorganisatoren nog hard bezig om de laatste gemeenten in te vullen. Maandag 4 januari gaat de fractie weer starten en 's avonds worden Ferry en John als raadsleden geinstalleerd in Zuidplas. In de loop van de week zijn er alweer bijeenkomsten met ondernemers, is er kieskringvoorzittersoverleg. Zaterdag 9 januari ben ik in Limburg om daar met onze mensen allerlei activiteiten te ondernemen en staat de Zonweg weer bol van de trainingsactiviteiten. Voor een volledig overzicht moet je nog even wachten, want TrotsopNederland 'duikt' fris en sterker dan ooit samen met alle vrijwilligers het nieuwe jaar in, met als startschot de Nieuwjaarsreceptie op 10 januari 2010. TrotsopNederland zal op deze bijeenkomst onder andere een van haar eerste goede voornemens verzilveren door alle lokale lijsttrekkers aan u voor te stellen. Graag tot dan!

Beste mensen, ik dank jullie bijzonder voor de steun, het vertrouwen en de inzet voor Trots op Nederland in het afgelopen jaar.

Met vriendelijke groet,

Rita Verdonk