Gemeente Aalten


Laatste prikmogelijkheid Mexicaanse griep

Mensen die bij GGD Gelre-IJssel de eerste vaccinatie tegen de Mexicaanse griep hebben gekregen, kunnen de tweede prik in de week van 11 januari halen. Ook al is de griepgolf op zijn retour, het is belangrijk de tweede prik ook te halen. Hiermee zijn huisgenoten van baby's tot zes maanden, of kinderen van zes maanden tot vijf jaar, maximaal beschermd tegen het Mexicaanse griepvirus.

Data en locaties
Op 5 locaties, verspreid in de regio Gelre-IJssel, biedt de GGD de mogelijkheid om de tweede prik te halen. Dat kan op de volgende locaties, van 14.00 - 17.00 uur:

Doetinchem: dinsdag 12 januari, de Bongerd, de Bongerd 81 Deventer: vrijdag 15 januari, Wijkcentrum, J. van Vlotenlaan 85 Apeldoorn: maandag 11 januari, het Kruispunt, Zilverschoon 114 Harderwijk: donderdag14 januari, de Kiekemure, Tesselschadelaan 1 Groenlo: donderdag 14 januari, de Bron, Buitenschans 1

Actuele informatie en veelgestelde vragen over Nieuwe Influenza A (H1N1) (Mexicaanse griep) kunt u vinden op www.grieppandemie.nl of op de website van GGD Gelre-IJssel www.ggdgelre-ijssel.nl.