Forum


11 januari 2010

Postercampagne tegen discriminatie

FORUM steunt de posteractie tegen discriminatie van Art 1, de nationale organisatie tegen discriminatie!

In Nederland hoeft niemand zichzelf thuis te laten als hij naar buiten gaat. Het verbod op discriminatie zorgt ervoor dat iedereen in vrijheid zichzelf kan zijn en zich thuis kan voelen. Of je nou man of vrouw bent, gehandicapt of chronisch ziek, allochtoon of autochtoon, hetero of homo, jong of oud, jood, moslim of christen.

Laat zien hoe jij over discriminatie denkt en draag bij aan het versterken van onze vrijheid. Download en print een of meer posters via www.discriminatie.nl en hang deze goed zichtbaar op. Bijvoorbeeld thuis voor het raam, op het werk of in de sportkantine.

Je kan kiezen uit posters van A4- en A3-formaat. Bij iedere poster zit een tekst over het belang van het discriminatieverbod. Als je de poster dubbelzijdig uitprint, dan staat de tekst op de achterkant. Mooi voor op het raam.

De posteractie is een initiatief van Art.1, de landelijke vereniging ter voorkoming en bestrijding van discriminatie.

Ook de FNV, Amnesty International, COC Nederland, VluchtelingenWerk, E-Quality, Verzetsmuseum Amsterdam en de Commissie Gelijke Behandeling steunen de actie en helpen mee met de verspreiding van de posters.

foto
Alle informatie over de posteractie kun je vinden op de volgende link: www.discriminatie.nl