Gemeente Binnenmaas

Komt u ook op de Nieuwjaarsreceptie op 11 januari?

Na afloop van de officiële opening van het vernieuwde gemeentehuis door de Commissaris van de Koningin op maandag 11 januari a.s., begint om 18.00 uur de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente voor de inwoners, de verenigingen en instellingen van Binnenmaas. Het gemeentebestuur nodigt u van harte uit daarbij aanwezig te zijn.

Verspreid door het gemeentehuis staan kraampjes met Hoeksche Waardse producten, zoals seuters en de beroemde chips uit s-Gravendeel, Puttershoekse brokken en bier uit de Hoeksche Waard. Het Shantykoor treedt op en er is live achtergrondmuziek. Iedereen heeft de gelegenheid het gemeentehuis te bekijken. De receptie duurt tot 20.00 uur.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Burgemeester Borgdorff zal rond 19.00 uur een nieuwjaarstoespraak houden, waarin hij terugblikt op het afgelopen jaar en vooruit kijkt in het nieuwe (verkiezings)jaar 2010.

De Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, J. Franssen, verricht s middags de officiële opening van het gemeentehuis met het (met enig spektakel) onthullen van zes glas-in-lood kunstwerken, die de zes kernen van de gemeente symboliseren. Er waren er al vijf, het zesde is dat van s-Gravendeel, waarmee Binnenmaas op 1 januari 2007 fuseerde. De kunstwerken hangen in de raadzaal. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie kunnen de bezoekers deze kunstwerken uiteraard ook bekijken.