Politie Zeeland


---


W-060-2010. Aanrijding in Vlissingen
Maandag vond rond 10.30 uur in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De bestuurster van de personenauto, een 72-jarige vrouw uit Tilburg, kwam in botsing met een 44-jarige fietsster uit Oost Souburg.
De 44-jarige vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Politie zoekt getuigen mishandeling in Vlissingen zondag 10 januari
In het uitgaanscentrum van Vlissingen werd zondag 10 januari rond 05.00 uur een 21-jarige Vlissinger mishandeld op de Nieuwendijk en het Bellamypark.
Eerst was hij in een horecagelegenheid door twee hem onbekende jongens lastiggevallen. Toen hij daarna buiten kwam liep hij een groepje van 5 personen tegen het lijf, waaronder de twee die hem eerder lastigvielen. De 21-jarige liep klappen en schoppen op en had naderhand last van zijn hand, stuitje en neus. Twee personen, Vlissingers van 18 en 16 jaar werden kort daarop aangehouden. Zondag in de loop van de ochtend werden de andere drie personen aangehouden. Het betreffen drie Vlissingers van 17, 18 en 19 jaar. Alle vijf zijn ze in verzekering gesteld.
Politie Zeeland verzoekt getuigen van deze mishandeling zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.