Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 11-01-2010

Dronken Pool (27) vliegt uit de bocht

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag een 27-jarige Poolse man aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Hij bestuurde rond 14.15 uur een auto die op de hoek Burgemeester
Freijterslaan-Rubenslaan uit de bocht was gevlogen en hard tegen een betonnen rand was gebotst. De banden en de wielen van de auto raakten behoorlijk beschadigd. De Pool blies 320 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur.

Op het Kadeplein in Roosendaal werd maandagmorgen rond 02.15 uur een 39-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden. Ook hij was dronken, de Bergenaar blies 430 ug/l. Ook bleek zijn auto niet gekeurd en niet verzekerd.

Roosendaler van het bed gelicht op verdenking van vernieling

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmorgen een 20-jarige man uit Roosendaal van zijn bed gelicht. Hij wordt ervan verdacht met een steen enkele ruiten te hebben vernield bij een supermarkt aan de Philipslaan. Dat gebeurde vrijdagmorgen 1 januari 01.00 uur. De Roosendaler voldoet aan het signalement dat een getuige had gegeven na de vernieling. De verdachte is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Politie pakt Roosendaalse jongens op voor mishandeling plaatsgenoot

ROOSENDAAL: Twee Roosendalers van 16 jaar zijn maandagmorgen
gearresteerd. Zij worden verdacht van mishandeling. Een 17-jarige jongen uit Roosendaal deed half december aangifte toen hij na een avondje stappen op Antwerpseweg in Nispen werd geslagen. Dat zou gebeurd zijn nadat het slachtoffer met zijn vrienden op hun fietsen niet snel genoeg aan de kant gingen voor de verdachten. Een van de 16-jarige verdachten sloeg het slachtoffer in zijn gezicht, hij is op het bureau in verzekering gesteld. Hij zegt dat hij eerst werd belaagd. De andere verdachte reed met zijn scooter langs het groepje, waarna de bijrijder met zijn helm geprobeerd zou hebben een vriend van de 17-jarige jongen te slaan. De politie zoekt uit wat er gebeurd is.

Drie Roosendaalse jongens verdacht van beroving

ROOSENDAAL: De politie heeft drie jongens uit Roosendaal aangehouden wegens beroving van een 15-jarige plaatsgenoot. Die jongen deed vrijdagavond aangifte, nadat hij rond 19.30 uur door drie jongens in de Parklaan werd beroofd van zijn mobiele telefoon. Het drietal sprak de jongen aan en dwong hem zijn GSM te geven. Na het beroving
waarschuwde het slachtoffer de politie. Agenten die ter plaatse kwamen, konden op zijn aangeven twee jongens van 14 en 17 jaar aanhouden die in de buurt waren blijven hangen. De derde verdachte werd maandagmorgen in zijn ouderlijke woning gearresteerd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 11-01-2010 13:12 | © Regio Midden en West Brabant |