Gemeente Middelburg

Â

Drukte op nieuwjaarsreceptie

Honderden Middelburgers brachten afgelopen zaterdag een bezoek aan de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Naast een toost op het nieuwe jaar kwamen de bezoekers alles te weten over de grote evenementen die dit jaar in Middelburg plaatsvinden: het bezoek van de koninklijke familie, de finish van de Giro dâItalia en de herdenking van het bombardement. Stadsdichter Joop Buma las zijn nieuwjaarsgedicht voor. nieuwjaarstoespraak burgemeester

Nieuw Middelburg Magazine

Na maanden van informatie verzamelen tekstschrijven, vormgeven en drukken is de derde editie van het Middelburg Magazine gereed. Het nieuwe Middelburg Magazine staat weer vol informatie over attracties, evenementen, excursies en bijzondere bezienswaardigheden in Middelburg. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is het Middelburg Magazine feestelijk gepresenteerd.
Het eerste exemplaar was voor Renske Poll van de Tourist Shop.

Het Middelburg Magazine is een initiatief van de gemeente Middelburg, in samenwerking met VOM, Koninklijke Horeca Nederland, Tourist Shop en tal van adverteerders. Het blad heeft een looptijd van twee jaar. Wilt u ook een exemplaar? Loop dan even binnen bij de Tourist Shop aan de Markt 51, in de Drvkkerij .
Nieuw Middelburg Magazine

Middelburg op postzegel

In de serie Mooi Nederland 2010 van TNT Post wordt Middelburg met een postzegel opgenomen. Op het postzegelvel, welke vijf postzegels van 0,44 euro bevat, staat de plattegrond van Middelburg met een wandelroute langs de bekendste monumenten. De hoogtepunten van de stad zijn op de postzegelrand geaccentueerd door middel van silhouetten, zoals van de Kloveniersdoelen, het Abdijcomplex, maar ook het stadskantoor en de wijk Veersepoort. In tekstballonnen wordt extra informatie gegeven, waarin het ontwerp in een historisch perspectief wordt geplaatst.
Het eerste (ingelijste) velletje postzegels werd tijdens de nieuwjaarsreceptie overhandigd aan de heer Piet Weststrate, secretaris filatelistenvereniging âDe Vliegende Hollanderâ. De postzegel is vanaf 12 januari te koop bij de TNT-Postverkooppunten in Middelburg en bij de Collect Club van TNT.
Burgemeester toont postzegel
sfeer nieuwjaarsreceptie

Â

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl