TASK24 breidt dienstverlening uit met Infrastructure Solutions

11/01/2010 17:00

Task24 Nederland B.V.

Utrecht, 11 januari 2010

TASK24 breidt dienstverlening uit met Infrastructure Solutions

TASK24 gaat haar dienstverlening verbreden met dienstverlening op het gebied van ICT-infrastructuren onder de noemer "Infrastructure Solutions". In lijn met deze uitbreiding benoemt TASK24 twee nieuwe directeuren. Ruud de Keijzer is verantwoordelijk voor deze en toekomstige verbredingen van het TASK24 dienstenportfolio. Marcel van de Schouw is nauw betrokken bij de initiatie en wordt verantwoordelijk voor de operatie en verdere uitbouw van Infrastructure Solutions.

Ruud de Keijzer is de afgelopen 12 jaar verantwoordelijk geweest voor diverse werkmaatschappijen binnen Ordina, waaronder Technical Automation en later Infrastructure Solutions. De laatste 2 jaar was hij binnen het Nederlandse directieteam actief als divisiedirecteur ICT.

Marcel van der Schouw is ruim 8 jaar werkzaam geweest bij Ordina in diverse directie functies. De laatste twee jaar was hij directeur van Ordina Infrastructure Solutions. Daarvoor werkte hij onder andere voor Bull Benelux en Kender Thijssen in diverse sales- en management rollen.

Met Infrastructure Solutions start TASK24 vanuit haar passie voor techniek met het aanbieden van hoogwaardige ICT-infrastructuur consultancy en bijbehorende implementatiediensten die gericht zijn op Microsoft, Citrix en VMWare technologie. Infrastructure Solutions heeft voor de komende drie jaar een groeiambitie richting 100+ top-professionals.

Philip van Blanken, CEO van TASK24: "Ik ben zeer verheugd met de komst van Ruud en Marcel richting TASK24. Ze beschikken over een bewezen track record in het opzetten van new business en zijn bekenden binnen de ICT- infrastructuur wereld. Hiermee wordt een stevige impuls gegeven aan de versnelling van de groei die wij als TASK24 voor ogen hebben. Daarbij kiezen we gericht voor dienstverlening waarin technologie een cruciale rol speelt. Met Infrastructure Solutions kunnen wij onze klanten als hoogwaardige dienstverlener nog beter en breder van dienst zijn.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.task24.nl