Politie Zaanstreek-waterland

Poging overval

Wormerveer, 11-01-2010 o Twee gewapende mannen hebben gistermiddag geprobeerd pizzeria Mama in Wormerveer te overvallen.

De 31-jarige eigenaresse van de pizzeria was rond 14.00 uur in het restaurant aan de Stationsstraat toen twee mannen met vuurwapens naar binnen kwamen. De overvallers bedreigden de vrouw en vroegen om geld. Ze werden gestoord toen de pizzeria bezocht werd door klanten. De twee gewapende mannen schrokken hiervan en gingen er vandoor. De achtervolging werd nog ingezet, maar de twee overvallers waren te snel. Ze vluchten in de richting van Krommenie. De twee verdachten voldoen aan het volgende signalement:

Verdachte 1
Een getinte man met een stoppeltjesbaard en een opvallend lage stem. Hij is tussen de 170 en 180 cm lang en heeft een mager postuur. De verdachte man droeg die dag een donkere spijkerbroek, zwarte handschoenen en een beige driekwart jas. Verder droeg hij een zwarte zonnebril en had hij een capuchon over zijn hoofd

Verdachte 2
Een getinte man. Tussen de 160 en 170 cm lang. Hij had een mager postuur en donkere ogen. Hij droeg die dag een capuchon over zijn hoofd en hij had zijn gezicht onherkenbaar gemaakt. Verder droeg hij een zwarte driekwart jas, een spijkerbroek en zwarte handschoenen.

Heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen? Belt u dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen op 0800-7000.