Ingezonden persbericht


F5 introduceert netwerkoplossing voor Microsoft Unified Access Gateway

Nieuwe Application Ready Solutions van F5 maximaliseren prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid Microsoft-oplossing voor toegang op afstand

Schiphol-Rijk, 11 januari 2010 â¤* F5 Networks introduceert een Application Ready Solution (ARS) voor Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG). Deze F5-oplossing zorgt voor betere prestaties, schaalbaarheid en hogere beschikbaarheid van de onlangs gelanceerde Microsoft-gateway.

Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 biedt een gemeenschappelijke beheerinterface voor verschillende toegangstechnologieën, inclusief Windows Server 2008 R2 DirectAccess. De F5 Application Ready Solution for Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 helpt bedrijven om deze nieuwe Microsoft-technologieën te implementeren en hun UAG-implementaties schaalbaar te maken. F5 biedt optimalisatieoplossingen op applicatieniveau voor servers waarop de bovengenoemde technologieën voor toegang op afstand draaien.

'F5 is verheugd de beschikbaarheid van de gecertificeerde Application Ready Solution for Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 te kunnen aankondigen', zegt Calvin Rowland, vicepresident Application Partner Programs van F5. 'Nu het aantal telewerkers toeneemt, groeit binnen organisaties ook de behoefte aan schaalbare technologieën voor toegang op afstand, met een hoge beschikbaarheid. Op deze manier kunnen bedrijven eindgebruikers toegang tot bedrijfskritische applicaties bieden.'

De BIG-IP(TM) Local Traffic Manager (LTM) maximaliseert de beschikbaarheid en prestaties van Forefront UAG 2010-servers. F5 iRules(TM)-opdrachten maken het mogelijk maatwerk client-verbinndingen op te zetten. Daardoor zijn bedrijven ervan verzekerd dat netwerkverkeer van applicatieservers naar clients op de terugweg via dezelfde UAG-server verloopt als op de heenweg. Deze oplossing maakt het mogelijk verschillende UAG-servers gezamenlijk te gebruiken. Zo kunnen organisaties hun resources optimaal inzetten en hun dienstverlening schalen naar gelang het aantal eindgebruikers.

'Microsoft is verheugd dat F5 zich inzet voor, en geïnvesteerd heeft in de Forefront Access Gateway 2010-oplossing om klanten te ondersteunen bij het realiseren van Business Ready Security', zegt John Chirapurath, Senior Director van de Identity and Security Business Group van Microsoft. 'We verwachten de komende maanden een grote klantvraag naar deze oplossing. Vooral nu klanten kijken hoe ze één infrastructuur voor toegang op afstand kunnen realiseren en deze kunnen beveiligen. De langdurige technologische samenwerking tussen Microsoft en F5 blijft onze gezamenlijke klanten aanzienlijke voordelen opleveren.'

Over Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 is een beveiligde oplossing voor toegang op afstand. Deze ondersteunt slimme applicaties en fijnmazige toegangscontrole. De oplossing is geëvolueerd uit bestaande technologieën voor de Intelligent Application Gateway (IAG 2007). Forefront UAG is een enkelvoudige oplossing voor alle behoeften voor wat betreft toegang op afstand. Het voorziet namelijk in centraal beheer en centrale policycontrole voor alle gebruikers, apparaten en netwerkbronnen. Voor meer informatie: http://www.microsoft.com/forefront/unified-access-gateway/en/us/.

Over F5 Networks

F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de levering van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun application delivery te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen. Voor meer informatie: www.F5.com.



Ingezonden persbericht