Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Golfje wint het van BMW in Auto Top 50 Aller Tijden 2009

Nijmegen, 11 januari 2010 - Vorige week is bekend geworden welke auto de beste auto aller tijden is: autoliefhebbers uit Nederland en België kozen via Nationaal Auto Forum in groten getale voor de Golf van Volkswagen.

De gouwe ouwe uit Duitsland verslaat met aanzienlijke voorsprong (50 punten) zelfs zijn landgenoot de BMW 5 serie, die met 41 punten op de tweede plek is geëindigd. De derde plek wordt bezet door Porsche 911 (35 punten).

Via het interne mailsysteem van Nationaal Auto Forum konden leden tot en met 21 december hun persoonlijke top 5 van auto's doorgeven. De nummers één werden gewaardeerd met vijf punten; de nummers vijf met één punt. In een speciale topic op het forum werd de top 50 in doseringen bekend gemaakt.

"We zijn wel verrast door de uitslag," aldus Nils, sitemanager van Nationaal Auto Forum. "We hadden verwacht dat een droomwagen als Porsche of Ferrari veruit de meeste stemmen zou krijgen, maar juist de minder glamoureuze Golf wint het van de rest. Het lijkt ons een goede en realistische weerspiegeling van de voorkeur van de gemiddelde autobezitter."

Nationaal Auto Forum heeft namens Autovisie vijftien autoliefhebbers die meededen aan de Auto Top 50 Aller Tijden mogen verblijden met een Autovisie Jaarboek 2009.

Om de complete Auto Top 50 Aller Tijden te bekijken, gaan andere autoliefhebbers direct naar www.nationaalautoforum.nl/top50.

Over Nationaal Auto Forum
Nationaal Auto Forum groeit snel in populariteit. Het is een online forum over alles wat met auto's te maken heeft. Het forum is toegankelijk voor een breed publiek; autokenners en minder fanatieke autobezitters ontmoeten en helpen elkaar. In de verschillende rubrieken kun je alle vragen over jouw auto(merk) kwijt die beantwoord worden door andere leden, met wie je ook kunt discussiëren. Mocht je een probleem hebben met je auto, dan helpen forumleden je graag vooruit. Vaak is je probleem al binnen één dag verholpen. De website is gemakkelijk te navigeren en ook berichten plaatsen gaat eenvoudig. De site biedt je veel mogelijkheden om aan informatie te komen. Zo vind je er een overzicht van de verschillende automerken maar ook van ervaringen met autobedrijven en een rubriek waarin gebruikte auto's aangeboden worden. Leden maken gebruik van nog vele andere voordelen, zoals een gratis intern mailsysteem. Om snel lid te worden surf je direct naar www.nationaalautoforum.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht