Ingezonden persbericht


Praxis voldoet als eerste in doe-het-zelf markt aan Europese regelgeving voor werkverlichting

MENS EN MILIEU PROFITEREN VAN NIEUWE DUURZAME VERLICHTING

Diemen, 11 januari 2010 - Praxis introduceert een nieuw assortiment stralers en werklampen met verschillende energiezuinige varianten. Hiermee is Praxis de eerste aanbieder in de Nederlandse doe-het-zelf markt met een aanbod dat volledig aansluit bij de nieuwe Europese regelgeving voor werkverlichting. Goed nieuws voor zowel de klant als het milieu. Klanten hebben nu volop keuze uit werkverlichting van hoge kwaliteit die veel zuiniger is met energie, terwijl de lichtopbrengst hetzelfde is. Dit zijn lampen die verlichting bieden bij elke denkbare klus. Vanaf vandaag zijn de duurzame armaturen en lichtbronnen verkrijgbaar op de vernieuwde verlichtingsafdelingen van alle Praxis-winkels.

Het nieuwe assortiment stralers van het merk Sencys biedt klanten een compleet, overzichtelijk en energiezuinig aanbod om gevels, tuinen en voetpaden optimaal te verlichten. Zo bestaat het assortiment stralers uit drie categorieën: basismodellen, energiezuinige varianten en robuuste modellen met extra hoge lichtopbrengst. Verder is er ruime keuze in functionaliteit en kleur: zo zijn er stralers met en zonder bewegingsmelder en modellen in zwart en grijs. Daarnaast is er een extra zuinige LED-uitvoering met extreem lange levensduur. Door het aanbod in de winkels overzichtelijk te presenteren op basis van kleuren op de verpakkingen vinden klanten snel hun weg naar het gewenste product.

Optimale ondersteuning bij iedere klus
Ook het assortiment werklampen van het merk Sencys is volledig vernieuwd. Muren verven, stukadoren of klussen 's avonds of in donkere ruimtes? De nieuwe werklampen ondersteunen klanten met optimale verlichting bij iedere klus. Diverse modellen beschikken over het Kema-Keur, de garantie voor veiligheid en kwaliteit. De lampen bieden naast topkwaliteit ook volop functionaliteit. Zo zijn er nu uitvoeringen met een standaard voor op de grond of een driepoot-standaard die in hoogte verstelbaar is. Verder hebben alle werklampen stevige handgrepen en een stevig snoer van vijf meter. Uiteraard zijn de werklampen ook in energiezuinige varianten verkrijgbaar.

Over Praxis

Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.
- EINDE PERSBERICHT-

Noot voor redacties
Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht