Ingezonden persbericht


Darrel Williams BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER bij
Vocollect BENELUX

Londen, VK; 11 januari 2010 - Bij Vocollect, producent van de meest gebruikte spraaksystemen wereldwijd, ter optimalisering van prestaties in de toeleveringsketen, werd Darrel Williams aangesteld als Business Development Manager voor de Benelux en de Nordics regio. In die functie tekent hij mee de krijtlijnen uit van de verkoop- en marketingactiviteiten in België, Nederland, Luxemburg en Scandinavië. De aanstelling van Darrel Williams ondersteunt de continue groei van Vocollect's product portfolio en haar diversificatie in nieuwe markten.

Voor hij bij Vocollect aan de slag ging, werkte Darrel Williams gedurende 11 jaar bij Vocollect partner Psion Teklogix, waar hij startte als hoofd van de integratiedienst. Later werd hij verkoopsdirecteur van de mobility producten en de channel verkoop in het Verenigd Koninkrijk. Darrel heeft heel wat ervaring in nieuwe bedrijfsontwikkeling, waarbij nieuwe facetten van AIDC (Automatische Identificatie en DataCollectie) aan bod komen, zoals ERP integratie, Barcode, Voice en RFID. Hij werkte succesvol samen met grote Europese organisaties zoals GM, Harrods, Argos, 3663, Britvic en Kimberley-Clark en ontwikkelde tal van tier channel activiteiten.

'Als marktleider in spraakgerichte oplossingen wil Vocollect zichtbaar aanwezig zijn in de regio, zodat we de markt beter begrijpen en er dus ook beter op kunnen inspelen', aldus Darrel Williams. 'Met mijn ervaring wil ik Vocollect helpen om de lokale activiteiten verder uit de grond te stampen. Het is mijn taak om onze spraaktechnologie op nieuwe markten te introduceren met als doel Vocollect voice beschikbaar te maken voor steeds meer eindgebruikers.'

'Darrel's uitgebreide expertise in proces-, implementatie- en projectmanagement die hij verwierf in de automobielsector, zijn kennis van logistiek- en magazijnmanagement en zijn achtergrond in verkoops-, partner-, en klantrelatie management zijn belangrijke troeven voor Vocollect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de Benelux-regio baat zal halen uit Darrel's ervaring. Bovendien heeft hij een grondige kennis van zowel de technologische als de zakelijke aangelegenheden, wat maakt dat hij een belangrijke meerwaarde biedt aan ons team', zegt Tim Wheeler, voordien regiomanager voor Noord-Europa en onlangs benoemd tot hoofd New Ventures EMEA bij Vocollect.

Voor een foto in hoge resolutie, surf naar: http://www.newsengine.be/documents/vocollect.xml


- einde -

Over Vocollect
Vocollect, Inc., is 's werelds nummer één leverancier van voice oplossingen voor mobiele werkers, en helpt haar klanten om hun bedrijfsprestaties op een hoger niveau te brengen dankzij voice. Meer dan 250,000 werknemers wereldwijd maken dagelijks gebruik van Vocollect Voice om producten, ter waarde van meer dan twee miljard dollar, van DC's en warehouses naar de eindgebruiker te brengen. Meer dan 2000 toeleveranciers in de supply chain en channel partner experts van over de hele wereld ondersteunen Vocollect voice producten in 55 landen en in 26 talen. Vocollect Voice integreert met alle grote WMS en ERP systemen, waaronder ook SAP. Daarnaast ondersteunt het een aantal mobiele computing oplossingen van derden. Meer informatie vindt u op www.vocollect.com.

Vocollect(TM), Vocollect Voice(TM) en Vocollect VoiceWorld Suite(TM) zijn gedeponeerde handelsmerken van Vocollect, Inc. Alle rechten voorbehouden.