Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe LinkedIn-applicatie voor iPhone v3.0 gelanceerd

11 januari 2010 - Vanaf nu is de nieuwe LinkedIn-applicatie voor de nieuwe iPhone v3.0 te downloaden via de iTunes app store. iPhone gebruikers die ook LinkedIn-lid zijn, kunnen met de nieuwe applicatie overal en altijd LinkedIn gebruiken. Zo heeft de iPhone een aantal nieuwe features waaronder een functie waarmee gebruikers direct met elkaar in contact kunnen komen via Bluetooth.

LinkedIn voor de iPhone v3.0 voorziet in een compleet nieuwe zoekfunctie waarmee gemakkelijk een van de 55 miljoen professionals, waaronder meer dan een miljoen Nederlanders, gezocht kan worden. Het gebruik van de nieuwe Bluetooth-opties van de iPhone 3.0 biedt de mogelijkheid om via de In-Person-feature professionals te zoeken en om met ze in contact te komen door live gebruik van de applicatie. De Iphone-applicatie is voorzien van een vernieuwde update-functionaliteit die gebruikers informeert over updates in hun netwerk en de mogelijkheid geeft om deze direct via de iPhone te lezen en erop te reageren.

LinkedIn-leden kunnen de iPhone-applicatie ook gebruiken voor het snel verzenden van berichten en uitnodigingen aan hun contacten. Deze contacten kunnen worden gedownload en toegevoegd aan iPhone-contacten. Wanneer een nieuw contact nog niet is gedownload, kunnen gebruikers een melding ontvangen. De applicatie maakt gebruik van een vernieuwde profielopmaak om professionals onderweg snel te kunnen voorzien van een samenvatting van iemands gegevens, ervaring en gedeelde contacten en geeft de mogelijkheid om iemand als favoriet te markeren.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele functies en mogelijkheden die de applicatie te bieden heeft en die beschikbaar zijn voor alle LinkedIn-leden met een iPhone.

Zie voor meer informatie over de nieuwe iPhone-applicatie http://blog.linkedin.com/2009/12/28/linkedin-for-iphone-3-0-lets-get-this-party-started/

# # #