Ingezonden persbericht


Voordelig mobiel bellen voor ondernemers en werknemers Reitsma Telecom en Koninklijke Horeca Nederland sluiten overeenkomst

Amsterdam, 11 januari 2010
Voor leden en werknemers van onze leden heeft Koninklijke Horeca Nederland een overeenkomst afgesloten met Reitsma Telecom. Deze landelijk opererende service organisatie geeft flinke korting op alles dat te maken heeft met mobiel bellen en telecommunicatie. Onze leden en werknemers kunnen hier gebruik van maken en ontvangen behoorlijke kortingen. Met deze overeenkomst wordt een breed aanbod in mobiele telefonie, toestellen, aansluitingen, service en software aangeboden. Door de samenwerking met Reitsma Telecom worden telecomcontracten voor leden en medewerkers goedkoper, transparanter en overzichtelijker.

Voor de horecaondernemer
Mobiele telefonie is voor een horecaondernemers een heel belangrijk communicatiemiddel. Naast het gebruik van mobiele telefonie voor de bedrijfsvoering is het voor de horecaondernemer bijvoorbeeld ook interessant om gasten op de hoogte te stellen van de nieuwe menukaart via een sms. Koninklijke Horeca Nederland heeft voor de informatievoorziening naar leden de website www.horeca.org/mobile ingericht, zodat de website ook geschikt is om via een mobiele telefoon de informatie te lezen.

Voor de werknemer
Horecawerknemers kunnen ook gebruik maken van de diensten en producten van Reitsma Telecom. Deze overeenkomst biedt voor werknemers substantiële korting op verschillende abonnementen en apparatuur. Een bijkomend voordeel voor de werkgever is dat hij vervolgens mobiele telefonie in kan zetten voor onder andere oproepkrachten tijdens seizoensdrukte.

|                                                                    |
|Noot voor de redactie - 

Ingezonden persbericht