Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Drie bands voor drie euro: Soirée Poirée #4
Van en met Fata "el Moustache" Morgana

Na drie zeer succesvolle edities in 2009, organiseert de Amsterdamse band Fata "el Moustache" Morgana ook in 2010 elke drie maanden de Soirée Poirée. Op 28 januari 2010 is dan ook de vierde editie van het evenement waarop zij bands, muzikanten en andere artiesten uitnodigen om, naast henzelf, op te treden op een avontuurlijke, spannende en verassende avond. Zoals gebruikelijk vindt de Soirée Poirée Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam.

De Soirée Poirée staat inmiddels bekend als een ontspannen en ontwrongen avond, waar alles draait om muziek en gezelligheid. Eerder traden onder andere Lola Kite, The Secret Love Parade en We Love People in Bearsuits op. Op deze vierde editie zulle aantreden: Apneu - het podiumdebuut van een band die wel eens de sensatie van de komende jaren kan worden, en The NewYX - opzwepende electropunk a la The Yeah Yeah Yeah's. Presentatie is in handen van de onvolprezen Rufus Ketting.

Daarnaast natuurlijk ook Fata 'El Moustache' Morgana zelf - disco, hardrock, funk, europop, ze doen het allemaal. Ze stonden in 2009 regelmatig op het podium in en buiten Amsterdam en namen in het najaar hun tweede EP op, die eind februari 2010 aan het publiek wordt gepresenteerd. Tussen de acts draait op 28 januari DJ Ava Mees en als vanouds wordt deze vierde Soirée Poirée dampend afgesloten, dit keer met DJ Tom Schivez.

De trouwe bezoekers van de eerste edities zullen het u vertellen: de Soirée Poirée is een unieke, gezellige, afwisselende avond; ongedwongen, swingend en feestelijke. Ook deze eerste editie in het nieuwe jaar beloofd niets dan goeds!

Donderdag 29 oktober 2009: Soirée Poirée #4 van en met Fata "el Moustache" Morgana

verder met: Apneu, The NewYX, DJ Ava Mees, DJ Tom Schivez en Rufus Ketting.

Pakhuis Wilhelmina - Veemkade 576, Open: 20:30, sluit: 01:00, Toegang: E3,-