CNPV kondigt inhuldiging aan van op de grond geïnstalleerde PV-velden van 2,0MWp & 1,1MWp in Tsjechië 11/01/2010 22:29

PR Newswire

DONGYING, China, January 11 /PRNewswire/ --
CNPV Solar Power SA, een vooraanstaande geïntegreerde fabrikant van solaire fotovoltaïsche producten - zoals gietelingen, wafels en cellen voor de samenstelling van fotovoltaïsche modules - die zeer efficiënte en kostenbesparende kristallijnen fotovoltaïsche zonnemodules ontwerpt, vervaardigt en levert, heeft vandaag de voltooiing en inhuldiging bekendgemaakt van op de grond geïnstalleerde solaire fotovoltaïsche systemen van 2,0MWp en 1,1MWp in Tsjechië die ontwikkeld werden door Stand-By Europe aan het einde van december 2009.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO)

De op de grond geïnstalleerde systemen werden gebouwd voor individuele investeerders in Tsjechië, op de locaties Kosorin (2,0MWp) en Malsice Cenkov (1,1MWp) en werden respectievelijk gefinancierd door Unicredit Leasing en Volksbank. De installatie werd voltooid met solaire modules die geleverd werden door CNPV onder een voorheen aangekondigde verkoopsovereenkomst tussen het bedrijf en de strategische partner Stand-By Europe uit Tsjechië. De solaire systemen zijn volledig operationeel vanaf december 2009 en er is een investering mee gemoeid van 11 miljoen euro. Deze PV-systemen van 3,1MWp zullen 2,759 MW/h per jaar produceren wat overeenkomt met de elektrische consumptie van bijna 1100 huishoudens en het zal voorkomen dat 3.159.055 ton CO2 in de atmosfeer belandt.

"We zijn zeer tevreden dat we hoogwaardige modules van 3,1MWp hebben geleverd voor deze grote PV-velden die door Stand-By Europe en Lumen in Tsjechië geïnstalleerd werden en die tot de meest speciale velden van Tsjechië behoren," vertellen dhr. Zhang Shunfu, algemeen directeur en B. Veerraju Chaudary, CNPV's Chief Operating Officer & Chief Technical Officer. "We zijn ook zeer tevreden dat we onze zakenrelatie versterken met Stand-By Europe, een van onze belangrijkste strategische partners, met wie we in de toekomst verwachten nauw samen te werken, en niet enkel in Tsjechië maar naarmate de zaken uitbreiden ook in andere Oost-Europese landen."

Dhr. Vaclav Prihoda en dhr. Jan Buric, Managing Directors van Stand-By Europe, en dhr. Tomas Novak, Managing Director van Lumen verklaren, "We zijn zeer tevreden dat we partner kunnen zijn van CNPV bij de voltooiing van deze aanzienlijke projecten. CNPV's hoogwaardige prestatiemodules and excellent customer service. De voltooiing van deze projecten tonen opnieuw de knowhow en de ervaring van Stand-By Europe & Lumen aan wat betreft de realisatie van projecten op het vlak van fotovoltaïsche installaties op industriële schaal.

Stand-By Europe en Lumen hielden ter plekke een eendaagse openingsviering in de buurt van Praag. Het evenement werd bijgewoond door verschillende ambtenaren, klanten en leveranciers, waaronder managementleden van CNPV.

Over CNPV
CNPV Solar Power SA (NYSE Euronext: ALCNP) is, via zijn volledige dochteronderneming, CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited, een vooraanstaande geïntegreerde fabrikant van solaire fotovoltaïsche producten, zoals gietelingen, wafels en cellen voor de samenstelling van fotovoltaïsche modules, die instaat voor het ontwerp, de vervaardiging en de levering van zeer efficiënte en kostenbesparende kristallijnen fotovoltaïsche zonnemodules die aan de strengste interne testen en externe certificeringen (IEC61215, IEC61730, UL, en CE) onderworpen worden om zo topprestaties en veiligheid te garanderen. Meer informatie kunt u vinden op de website van CNPV http://www.cnpv-power.com.

Over STAND-BY Europe s.r.o
Leidinggevenden van STAND-BY Europe zijn al langer dan tien jaar actief in de elektronische industrie en zijn meer dan drie jaar geleden actief geworden in de solaire fotovoltaïsche sector. STAND-BY Europe, een projectontwikkelaar en distributiebedrijf, is het resultaat van de constante groeiende vraag naar duurzame energie. STAND-BY Europe biedt de eindgebruiker diensten voor ontwerp, projectontwikkeling en installatie van PV-systemen met steun en partnerschap met de bekende Lumen Company en gebruikt fotovoltaïsche modules van hoge kwaliteit van de goed bekendstaande fabrikant CNPV. Meer informatie is te vinden op de website van STAND-BY Europe:
http://www.standby-europe.com.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

B. Veerraju Chaudary,
Chief Operating Officer, Chief Technical Officer & lid van de Raad van Bestuur
Tel: +86-546-7795053
GSM: +86-136-5647-3355
E-mail: chaudary@cnpv-power.com

B. Veerraju Chaudary, +86-546-7795053, GSM +86-136-5647-3355, chaudary@cnpv-power.com






-