Gemeente Elburg


Elburg, maandag 21 december 2009

Huldiging van kampioenen gemeente Elburg

Op vrijdag 12 februari 2010 huldigt het gemeentebestuur de kampioenen van 2009 in de gemeente Elburg. Naast de huldiging en prijsuitreiking aan iedere kampioen zijn er twee extra prijzen te vergeven. De Publieksprijs is een prijs die het publiek toekent. Bij de Jo Huisman Trofee selecteert een externe jury de winnaar. In de pauze wordt een sport gepresenteerd en is er gelegenheid om van een hapje en drankje te genieten. De LOE verzorgt deze avond live een uitzending op de radio.

De huldiging is bestemd voor kampioenen van verenigingen uit de gemeente Elburg en kampioenen die wonen in de gemeente Elburg en lid zijn van een vereniging buiten de gemeente. Bij teamsporten beperkt de huldiging zich tot het eerste team per categorie en clubkampioenen blijven buiten beschouwing. Het aanmelden voor de huldiging kan door de kampioenen zelf of door het bestuur van de vereniging waar men lid van is.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 januari 2010 en bij de aanmelding dient een omschrijving bijgevoegd te zijn. Dit kan per mail, linda.zoet@elburg.nl of per post: Gemeente Elburg, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, t.a.v. L. Zoet, Postbus 70, 8080 AB ELBURG. Na de aanmelding volgt er een schriftelijke uitnodiging voor de huldiging, belangrijk is dat het retouradres vermeld staat. Voor meer informatie, tel.: (0525) 688 621.