Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Wijkagent Elspeet - Vierhouten gaat inloopuur houden      |

Waarnemend wijkagent Bertus de Groot, gaat in zijn politiewijken Elspeet en Vierhouten iedere 14 dagen een inloopuur houden. Op dinsdagavond 12 januari a.s. start het zogenaamde inloopuur van 19.00 tot 20.00 uur in Vierhouten. Men kan de wijkagent daar spreken in het Dorpshuis "Horsterhoek "aan de Elspeterbosweg 26.


Een week later, op 19 januari 2010, is wijkagent de Groot van 19.00 tot 20.00 uur beschikbaar in het VVV-kantoor aan de Staverdenseweg 2 in Elspeet.


Het is de bedoeling dat de wijkagent ook in Hulshorst per 14 dagen op een inlooplocatie beschikbaar is. Zodra hier de plannen concreet zijn, zal de politie dit bekend maken.


Bereikbaar in de buurt

Over de redenen om een inloopuur te starten zegt wijkagent de Groot : "Ik merk dat sommige mensen graag met de politie in contact komen met vragen of opmerkingen. Dat kan over van alles en nog wat zijn. Denk aan verkeerssituaties, overlast, inbraken of hele andere problemen. Als wijkagent wil ik daar graag met hen over praten en adviezen geven. Door de afstand te verkleinen en letterlijk in de buurt bereikbaar te zijn, hoop ik de mensen nog meer van dienst te kunnen zijn."


Proef

Deze inloopuren zullen in eerste instantie tot en met 30 juni 2010 gehouden worden. Dan wil de Groot op een rijtje zetten of deze uren aan de verwachtingen voldoen.