Gemeente Midden Delftland


Herinrichting Woudseweg

De gemeente Midden-Delfland heeft het voornemen om de Woudseweg te herinrichten. Hiervoor is een beeldkwaliteitplan opgesteld.

Beeldkwaliteitplan
Met het opstellen van het beeldkwaliteitplan voor de Woudseweg is in eerste instantie studie gedaan naar de mogelijkheden die er zijn om het geldende snelheidsregime van 50 km per uur nadrukkelijker af te dwingen en de huidige knelpunten op te lossen. Daarbij wordt naar een ontwerp voor deze weg gezocht dat duurzaam veilig is en in de toekomst met minimale kosten omgebouwd kan worden tot een verblijfsgebied (30 km/uurregime).

Kruising Harnaschdreef / Woudseweg
Naast de bovengenoemde herinrichting van de Woudseweg speelt op korte termijn ook de aanleg van de kruising Harnaschdreef / Woudseweg.

Informatiemiddag/avond 2 juni 2009
Op dinsdag 2 juni 2009 is het ontwerp gepresenteerd tijdens een informatiemiddag/avond voor bewoners en belanghebbenden. Ongeveer 50 bewoners hebben de middag/avond bezocht. In het algemeen zijn positieve reacties ontvangen. Een aantal bewoners heeft nog aanvullende vragen gesteld. Deze vragen en opmerkingen zijn geanalyseerd en waar mogelijk verwerkt.

Inloopmiddag/avond
Voordat met de verdere uitvoering wordt begonnen wil de gemeente bewoners/belanghebbenden informeren. Hiervoor wordt een inloopmiddag/avond georganiseerd in âDe Hoornbloemâ, Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn. De inloopmiddag/avond kan worden bezocht op dinsdag 19 januari 2010 van 16:00 uur tot 17.30 uur en van 18.15 tot 20.00 uur. Medewerkers van de afdeling Openbare Werken zullen aanwezig zijn om de ontwerpen toe te lichten.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, belt u dan gerust met de heer J. P. de Ronde, telefoonnummer
(015) 380 41 93 of de heer A.C.L.M. Hoppenbrouwers, telefoonnummer (015) 380 41 92.

Â