Gemeente Oldebroek


Zwemactiviteiten in 'De Veldkamp'

Zwembad 'De Veldkamp' in Wezep heeft de instapleeftijd voor het diploma A naar beneden bijgesteld, kinderen kunnen zich nu opgeven vanaf 4 jaar voor het A diploma. U kunt uw kind inschrijven bij de receptie van zwembad 'De Veldkamp'.

Ouder ­kind zwemmen
Wilt u uw kind leren zwemmen, maar vindt u het ook heerlijk met uw kleine in het water bezig te zijn? Geef u en uw kind dan op voor de ouder-kind zwemuurtjes. Tijdens de les leert u hoe uw baby kan ontspannen in het water en zich kan redden in het water. De lessen dienen als voorbereiding op het leszwemmen.

Aquaplus
Niet alleen de allerjongsten kunnen zich vermaken in het water van zwembad 'De Veldkamp', ook voor de vitale ouderen van dagen organiseert het zwembad tal van activiteiten. In het recreatiebad kunnen 50-plussers meedoen met aquaplus, een vorm van watergymnastiek, waar wordt gewerkt aan de conditie, zonder dat het lichaam te zwaar wordt belast. Op de vrijdagmorgen worden in verschillende groepen lesgegeven. Gezellig en gezond.

Trimgroep
Een sportactiviteit in het zwembad is de trimgroep; een aquavariagroep waar alle elementen van het zwemmen, conditietraining, aquarobics en aquajogging bij elkaar worden gebracht. Voor meerdere informatie over de trimgroep kunt u terecht bij de balie in het zwembad. Voor aanvullende informatie kunt u bellen met Zwembad de Veldkamp (038) 3761722.