Gemeente Dirksland


Jan Franssen in Regio Magazine

Jan Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland is woensdag 13 januari te gast in het dagelijks programma Regio Magazine.

In de uitzending zal hij de nieuwjaarsrede die hij op 6 januari jl. heeft gehouden toelichten. Hierin meldt hij dat onderscheidende politici het antwoord zijn op het populisme. Volgens Franssen moet democratie gaan over insluiten en niet over uitsluiten.

Â

In deze nieuwjaarsrede stelt hij daarnaast dat het openbaar bestuur niet bang moet zijn om te veranderen. Andere actuele nieuws onderwerpen die aangesneden worden zijn; De uitstelling van het wegslepen vaartuigen Oude Wetering, medewerkers en cliënten in de jeugdzorg die eind dit jaar 30% minder last moeten hebben van bureaucratie en de debatdagen van toekomstige wereldleiders die van 17 tot en met 22 maart op de planning staan.

Regio Magazine
Regio Magazine brengt dagelijks actueel nieuws, achtergronden uit het nieuws en de agenda met diverse uittips. Een aantal gasten schuift dagelijks aan tafel bij de presentator om het nieuws te brengen waar jij op wacht. De onderwerpen variëren van politiek, cultuur, muziek en sport. Regio Magazine wordt elke werkdag vanaf 18.00 uur uitgezonden. Daarnaast is de uitzending ook te zien op www.rtvrotterdam.nl. Â