Marc Muller maakt nieuwe directie Emesa B.V. compleet

12/01/2010 10:56

Emesa

Amsterdam, 12 januari 2010 - Per 1 januari is Marc Muller in dienst getreden als nieuwe CEO van Emesa B.V. Muller volgt Marcel Beemsterboer op bij de grootste uitgever van online reiswebsites van Nederland. Beemsterboer zelf richt zich sinds 1 januari volledig op de commerciële zaken van de organisatie, het verder uitbouwen van de merken en business development, waarbij Beemsterboer de functie van Chief Commercial Officer (CCO) bekleedt. Met de komst van Muller is het directieteam van Emesa B.V. compleet.

Succesvolle websites

Emesa B.V. is in haar vijfjarig bestaan uitgegroeid tot een organisatie van ruim zestig mensen en is marktleider op het gebied van het publiceren van reis aanbiedingen via internet en e-mail. De websites die Emesa B.V. uitgeeft, zijn de laatste tijd erg succesvol gebleken. Zo groeide de veilingwebsite VakantieVeilingen.nl in 2009 tot vijf keer de omvang van 2008 en werd Inpakken en Wegwezen.nl gekozen tot website van het jaar 2009 in de categorie reizen en vrije tijd.

Om de snelle groei in goede banen te leiden heeft Emesa B.V. haar directie uitgebreid met de heer Marc Muller. Muller heeft jarenlange ervaring in het managen van middelgrote en grote organisaties met name in de technology en services branche. "Emesa B.V. is een interessante organisatie waar ik veel groeimogelijkheden in zie," aldus Marc Muller. "Het is voor mij een uitdaging om dit bedrijf naar een hoger niveau te gaan tillen de komende tijd."

"Met Marc Muller halen we een ervaren manager in huis, die weet hoe je structuur aanbrengt en het ondernemerschap vasthoudt. Wij zijn dan ook heel blij met zijn komst. Dit geeft mij de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan onze partners en nieuwe markten," aldus Marcel Beemsterboer.

Met het completeren van de directie is Emesa B.V. klaar voor de toekomst.


-- Einde bericht --





http://www.emesa.nl