STRATO Sitebuilder: Nieuwe designtemplates voor een unieke website 12/01/2010 11:59

PR Newswire

AMSTERDAM en BERLIJN, January 12 /PRNewswire/ --

- Nieuw: 300 nieuwe designvariaties / eigen foto's als
achtergrondafbeelding / gratis fotocredits bij Fotolia

STRATO breidt per direct haar populaire sitebuilder met maar liefst 300 nieuwe designvariaties uit. De achtergrondafbeelding van de meeste nieuwe designtemplates is eenvoudig door een eigen foto te vervangen, zo kan ook een beginnende websitebouwer zonder programmeerkennis een unieke en professioneel ogende website in elkaar klikken. Wie hiervoor nog foto's nodig heeft, kan terecht bij fotobureau Fotolia. Bij de aanmelding krijgen STRATO klanten 5 credits gratis. Bovendien krijgen STRATO klanten 25% bonus op alle aankopen.

Met de STRATO Sitebuilder kunnen zelfs beginnende
websitebouwers in drie eenvoudige stappen een professionele zakelijke of privéhomepage creëren: 1. ontwerp kiezen, 2. site met content vullen, 3. website publiceren. Nieuwe klanten kunnen nog t/m 31-01-2010 gebruik maken van de 50 % kortingsactie. Hiermee betalen ze voor het SiteWeb-pakket voor een jaar maar EUR 1,50/ mnd.*.

De sitebuilder kan op https://www.livepages.nl/ gratis en
geheel vrijblijvend worden getest.

Meer informatie op:

http://www.strato.de/easyweb/siteweb


* Contractduur 12 maanden. Verzendkosten alleen bij bestelling software EUR 9,90 eenmalig. Alle prijzen excl. BTW.

Over STRATO

Met meer dan 4 miljoen domeinen en meer dan 1,4 miljoen klanten is het van oorsprong Duitse STRATO de op één na grootste hostingprovider van Europa. De organisatie is buiten Duitsland ook actief in Groot-Britannië, Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje. STRATO biedt op de lokale situatie afgestemde homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. Naast procesmanagement (ISO 9001) en klantensupport (MS Servicekwaliteit) zijn de beide datacentra van het bedrijf ISO 27001-gecertificeerd. Sinds 1 januari 2008 zijn de twee eigen datacentra honderd procent CO2-neutraal.