Gratis E-book 'Effectief Solliciteren' voor stagiairs

12/01/2010 14:32

Stageplaza.nl

Stageplaza.nl heeft een gratis online E-book ontwikkeld waarin essentiële sollicitatietips staan voor stagiairs en studenten om goed te kunnen solliciteren naar een stage. Aanleiding is het feit dat de Nederlandse student niet goed op de hoogte is de sollicitatiecultuur in Nederland. Gemiddeld hebben studenten maar liefst zeven sollicitaties nodig om een stage te bemachtigen.

Goed leren solliciteren naar een stage

Het E-book 'Effectief Solliciteren' is ontwikkeld door Stageplaza.nl en wordt gratis verspreid onder mbo, hbo en wo studenten in heel Nederland. Stagiairs leren hoe ze een sollicitatiebrief schrijven en een CV opstellen. Maar vooral de de do's en don'ts tijdens het sollicitatiegesprek worden besproken.

Vergoot je kansen op een superstage!

Een goede voorbereiding is cruciaal wanneer je solliciteert naar een stage of afstudeeropdracht. Zelfkennis speelt daarin een grote rol. "Studenten zijn slim maar zijn ontzettend slecht in het verkopen van zichzelf", aldus Patricia Zebeda, van filenetwerken.nl.

Download het gratis E-book op Stageplaza.nl

Het E-book wordt verspreid via onderwijsinstellingen in heel Nederland. Stagiairs kunnen ook via een banner op de homepage van Stageplaza.nl een gratis exemplaar downloaden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.stageplaza.nl