Ongekend hoge kaartverkoop voor nieuwe show Huub Stapel

12/01/2010 16:05

Jaques Senf Theaterpartners BV

De tournee van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus waarin Huub Stapel vertelt over de sekseverschillen is in één weekend uitverkocht. In het weekend van de première, met onder andere een optreden van Stapel in Pauw & Witteman en Met het oog op morgen, raakten websites en telefooncentrales van de theaters en de Nationale Theaterkassa overbelast. De website www.mannenkomenvanmars.nl registreerde in de uren na de uitzending een piek van 20.000 bezoekers. Het resultaat na het weekend: meer dan 10.000 verkochte kaarten, een uniek gegeven voor een theatervoorstelling.

Om aan de enorme vraag naar kaarten tegemoet te kunnen komen is de tournee verlengd t/m 26 juni 2010, met zestien extra voorstellingen, te weten Den Haag (Diligentia) op 27 apr., Rotterdam (Oude Luxor) op 13 & 14 mei, Utrecht (Stadsschouwburg) op 3 juni, Amsterdam (De Kleine Komedie) op 18 & 19 juni, Valkenswaard op 26 jan., Purmerend op 10 feb., Zoetermeer op 19 feb., Doetinchem op 12 apr., Hardenberg op 20 & 21 mei, Venray op 27 mei en Leiden op 24 & 26 juni.

Meer informatie over het reserveren van kaarten is te lezen op www.mannenkomenvanmars.nl en www.ntk.nl.

De officiële kaartverkoop verloopt via de theaters en de Nationale Theaterkassa. Om er zeker van te zijn dat het publiek niet het slachtoffer wordt van 'zwarthandel' adviseren de theaters en producent het publiek alleen via bovenstaande kanalen kaarten te kopen. De reguliere toegangsprijs is te allen tijde door het publiek te controleren op de websites van de theaters.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus van Huub Stapel gaat over het verschil tussen mannen en vrouwen. In deze one man show blijkt wat een onuitputtelijke bron van pijnlijke misverstanden, herkenbare taferelen en prachtige, soms melancholische verhalen deze verschillen zijn. Huub Stapel gaat in op situaties die we allemaal zo goed kennen, of we willen of niet. Hij wisselt ze af met een lied of een gedicht en komt samen met de zaal tot verrassende inzichten.





http://www.mannenkomenvanmars.nl