Jubileumjaar SVR-kampeerboeren zet goed in

12/01/2010 16:11

Stichting Vrije Recreatie

Flinke belangstelling voor jubileumfeest SVR

MEERKERK - De Stichting Vrije Recreatie (bekend van 'kamperen bij de boer') rekent bij de viering van haar 40-jarig bestaan in de eerste week van september op duizenden mensen. Aangesloten kampeerboeren en recreanten melden zich massaal aan voor het jubileumweekend in september.

Het bestuur van de SVR is verheugd over deze overweldigende belangstelling. "De uitnodigingen zijn nog geen week de deur uit en de aanmeldingen stromen nu al binnen; boven verwachting."

Frans Bauer

Het recreatieterrein 't Waal Oost en West, gelegen aan de Lek in de gemeente Houten, zal worden omgetoverd in een gelegenheidscamping. Volgens de organisatoren is dit een plaats bij uitstek om enkele duizenden feestgangers (het biedt plaats aan 3.000 kampeermiddelen) te herbergen. "Het belooft inderdaad een waar feest te worden: hoogwaardig kamperen, heerlijk eten en drinken, entertainment op het terrein, twee feestavonden (met o.a. zanger Frans Bauer), vuurwerk, gezamenlijk ontbijt met stemmige afsluiting op zondagmorgen en - voor alle gasten gratis - het jubileumboek "Tussen jongvee en appelbloesem", een uniek naslagwerk waarin op meer dan tweehonderd pagina's die veertig jaar SVR worden beschreven", aldus voorzitter Willem van den Berg van de SVR.





http://www.svr.nl