Gemeente Dongen

Herhaalde oproep Sportgala Dongen 2010

Publicatiedatum: 12-1-2010

Het Sportgala Dongen 2010 nadert met rasse schreden. Op dinsdag 23 februari is de centrale hal van het gemeentehuis dé ontmoetingsplaats voor sportminnend Dongen. Sporters en verenigingen worden die avond in het zonnetje gezet en gehuldigd tot sportman, sportvrouw of sportteam van het jaar. Heeft u nog een kandidaat die we echt niet mogen vergeten? Neem dan voor 22 januari contact op met Ton Schakenraad van de gemeente Dongen, telefoon 0162 383 238 of stuur een e-mail naar tschakenraad@dongen.nl.

Bij de jeugd kunt u sporters tot zestien jaar aanmelden; bij de senioren sporters vanaf zestien jaar.

Wat zijn de criteria voor de titel Sportman / Sportvrouw 2009? De kandidaten moeten lid zijn van een vereniging, die bij een bond of belangenvereniging is aangesloten.
De kandidaten moeten in de gemeente Dongen wonen. Zowel individuen als besturen van verenigingen kunnen kandidaten aanmelden.
Per vereniging kunnen maximaal 2 sportmannen en 2 sportvrouwen voor de seniorentitel en 2 sportmannen en 2 sportvrouwen voor de titel bij de jeugd worden voorgedragen.

Wat zijn de criteria voor de titel Sportteam 2009? Het team/de groep moet onderdeel uitmaken van een Dongense vereniging/sportorganisatie, die bij een bond of belangenvereniging is aangesloten.
De besturen van de verenigingen/sportorganisaties die denken dat een team/groep in aanmerking komt voor de titel kunnen een aanmelding insturen.
Per vereniging kunnen maximaal 2 seniorenteams en 2 juniorenteams worden aangemeld.

Op de aanmelding dient duidelijk te worden omschreven waarom de kandidaten in aanmerking komen voor de titel (welke prestatie is behaald binnen de tak van sport of welke bijzondere verdienste heeft iemand geleverd?). De jury kan in sommige gevallen een aanmoedigingsprijs toekennen voor sportieve prestaties.

Formulieren
U kunt de aanmeldformulieren ook downloaden:

formulier Jeugd
formulier Senioren