ROI Financials lanceert digitaal platform: ROI Online

12/01/2010 16:16

ROI Financials B.V.

ROI Financials, het meest innovatieve administratiekantoor voor de gastvrijheidindustrie, heeft een nieuw hulpmiddel ontwikkeld voor ondernemers in de horeca: ROI Online

Dit systeem is een digitaal platform waarin tal van zaken die normaal gesproken veel tijd en dus geld kosten, geautomatiseerd worden. De ontwikkeling van het platform is geheel in eigen beheer uitgevoerd met als doelstelling een zo effectief mogelijk proces waarbij zoveel mogelijk informatie gegenereerd wordt voor de klant. In deze vrij conservatieve branche is ROI Financials het vooruitstrevende kantoor dat met behulp van ROI Online een groot aantal systemen op elkaar afgestemd heeft op administratief, fiscaal en rapportagegebied.

Gebruik van ROI Online leidt tot een uitvoerige financiële rapportage inclusief alle benodigde cijfers en kengetallen. Deze gegevens zijn van levensbelang voor bedrijven, om goed overzicht te kunnen houden, tijdig ontwikkelingen te signaleren en vlot te kunnen inspringen op veranderingen in de markt. Binnen het nieuwe digitale platform kunnen ondernemers niet alleen de salarisadministratie en de urenregistratie bijhouden, maar ook zijn alle personeelsgegevens hiermee 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bovendien kunnen personeelsleden met behulp van dit platform online aangeven wanneer ze beschikbaar zijn waarna het mogelijk is om met die gegevens een rooster op te stellen. Zelfs de payrolling functie is in ROI Online geïntegreerd. Met een druk op de knop is het ten slotte mogelijk van alle verschillende onderdelen rapporten te genereren waarmee de klant een duidelijk overzicht krijgt van alle financiële informatie binnen zijn onderneming.

ROI Financials is al bijna 20 jaar de expert op het gebied van administratieve diensten voor de horeca. Alle oplossingen, tools en services die door het bedrijf worden ontwikkeld zijn bedoeld om met een minimale administratieve inspanning de best mogelijke resultaten te behalen, zodat horecaondernemers zich kunnen richten op hun core-business: gastvrijheid en service.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.roifinancials.nl