Politiebond ACP

12 januari 2010

ACP bezoekt team Culemborg-Buren

Het kan niemand ontgaan zijn dat de spanningen in de wijk Terwijde in de gemeente Culemborg sinds de Oudejaarsnacht weer oplaaien. 'Naast de ME zijn ook de collega's van het team Culemborg-Buren non stop aan het werk.'

'Naast de ME zijn ook de collega's van het team Culemborg-Buren non stop aan het werk.'

De politie inzet in de gemeente is groot om het geweld in de wijk te beteugelen. Naast de ME zijn ook de collega's van het team Culemborg-Buren non stop aan het werk. De ACP bezocht vandaag het team en heeft goede gesprekken gevoerd met de collega's die aanwezig waren. ACP bestuurder Wiep van der Pal is onder de indruk. "Ik heb uitermate veel waardering voor de loyaliteit en inzet van de politiemensen die hier in Culemborg aan het werk zijn. Uit hun verhalen spreekt een grote mate van veerkracht, die nodig is om het werk te verzetten. Ik neem mijn pet voor deze mannen en vrouwen af."

De collega's konden het bezoek van de ACP-ers waarderen. Ook de teamchef kreeg van zijn mensen een pluim voor zijn realistische houding en openlijke waardering voor zijn team die hij niet onder stoelen of banken steekt.

---