GroenLinks

Enthousiaste leden promotieteam gezocht!

Dinsdag 12 januari 2010, 10:00u Marielle Stegeman

Op 3 maart 2010 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. In de aanloop hier naartoe zal GroenLinks onder de leus "Groen Werkt" op campagne gaan in heel het land.

Voor de campagneperiode zijn we op zoek naar mensen voor ons promotieteam. Het promotieteam zal in actie komen tijdens de "Groen Werkt" tour van Femke Halsema langs een aantal steden waar GroenLinks lokaal actief is. Daarnaast zal het promoteam ook worden ingezet bij enkele grote acties of evenementen. De exacte data en steden zijn nog niet vastgelegd, maar het zal gaan om diverse dagen of dagdelen tussen half februari en 3 maart. Meld je nu aan!

Het doel van het promotieteam is om de aanwezigheid van de GroenLinks politici te versterken door het uitdelen van promotie- en informatiematerialen, aanspreekbaar te zijn voor publiek met vragen en eventueel het zelf aanspreken van voorbijgangers. We zoeken hiervoor enthousiaste, representatieve mensen die niet op hun mondje gevallen zijn en natuurlijk GroenLinks een warm hart toedragen.

Lijkt het je leuk ons promoteam te komen versterken en ben je vermoedelijk tussen half februari en 3 maart een aantal dagen beschikbaar? Meld je dan nu aan! De precieze afspraken maken we dan nog in de komende tijd.

Wat wij te bieden hebben in ruil voor jouw tijd en inzet:
* een training op maat om goed voorbereid de straat op te kunnen; deze training zal plaatsvinden op zaterdag 13 februari in Utrecht
* een unieke kans om de verkiezingscampagne van binnenuit mee te maken, inclusief contact met een aantal (landelijke) politici
* vergoeding van kosten voor of verzorging van je reis, eten en drinken tijdens de actie

* we verzorgen alle benodigde materialen en zorgen dat je goed aangekleed als GroenLinkser op pad kunt

* hopelijk een prachtige uitslag op 3 maart waar je zelf aan bijgedragen hebt!

Aanmelden voor het promotieteam kan middels dit aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken!